Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SOTE ÁOK-sok! Ti mennyi...

SOTE ÁOK-sok! Ti mennyi cuccot, könyvet visztek magatokkal a suliba? (Idén érettségizek, és táskát nézek magamnak)

Figyelt kérdés
Köszi a segítséget.

2013. márc. 4. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyetemen már nem kell hurcibálni a tankönyveket, csak anatómia gyakorlatra az atlaszt. Az viszont jó nagy.
2013. márc. 4. 16:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Suliba se kell, csak feladatok miatt ha részt akarsz venni az órán :)

Tehát akkor órákra elég lesz a füzet ha jól értem.

2013. márc. 4. 17:33
 3/6 bensdorp ***** válasza:

A hallgatók zöme csak az aznapi füzeteket viszi (2-5 tárgy), de van, aki mindent 1 füzetbe ír. A szélsőségesek (az érthetetlenül okosak és a nagyon lusták) még csak nem is jegyzetelnek. Ezenkívül vihetsz ételt-italt, felsőbb években bizonyos napokon fonendoszkóp is kell. Köpenyt szinte mindenhol adnak, azt nem kell vinned. Ismerek olyat, aki minden nélkül megy mindennap :) Csak kulcs, pénz, igazolvány, telefon - az meg megy a zsebbe.

A táskavásárhoz: fiúk zöme hátizsákkal, a lányoké óriás retiküllel jár.

2013. márc. 4. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Ahha, csak azért kérdem, mert válltáskát akarok venni az meg ugye nem olyan nagy, kösz a válaszokat.:)
2013. márc. 4. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:

őőő... gondolom nem most kezded az egyetemet, de már egyetemhez veszel táskát? :D

Hát. Anatómia gyakra minek atlasz? Ott a gyakvezető, mi az óra első felében isszuk a szavait, aztán preparálunk, ha valami kérdésünk van, akkor megválaszolja.

Én speciel szinte mindent kiváltottam tablettel. Az atlaszom, vastagabb könyvek digitális változatai (biofizika, biokémia) is rajta van, így nemigen cipekedek. Ha jegyzetelek, azt egy füzetben teszem, aztán gyosfűzőkbe szétválogatom. De vannak olyanok is, akik hátitáskával és benne több tonna papírral mászkálnak. Én érthetetlennek tartom, ha valaki cipeli magával az 5 kg-os könyveket... De hát kinek a pap... :D

2013. márc. 4. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy normális oldaltáska bőven elég. Nekem belefért két masszívabb könyv, egy füzet és egy laborköpeny (mondjuk a zippzárt nehéz volt összehúzni...).
2013. márc. 5. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!