Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi pénzt szoktatok magatok...

Mennyi pénzt szoktatok magatokkal vinni 1 hétre a koleszba?

Figyelt kérdés

Kb. ebből mennyi megy el a különböző dolgokra?

Pl. iskolai dolgok, fénymásolás, kaja, szórakozás stb.

2012. aug. 9. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Én olyan havi 40-50 ezerrel szoktam számolni, heti lebontásban fogalmam sincs. Ebből elmegy a kolesz, az kapásból 15, én spórolós vagyok, így mindenestől megúszom 40-ből a hónapot és még extrákra is jut olykor, hogy kényeztethessem magam (nutella, milka csoki, stb :D).

Ruhákat is magamnak veszek, így többnyire ez is benne van. Pontosan nem tudok elszámolni neked, mert sokszor pl ha fogy a tusfürdőm, egyéb tisztálkodó szerek, vagy szükségem van valamire, akkor otthon hétvégi bevásárolásoknál általában a szüleim nem bírják ki, hogy ne vegyék meg, így általában ilyenekre nem kell költenem.

Én azt mondom neked, ha viszonylag messze laksz és minden hétvégén hazamész, akkor heti 10 ezerrel lehet számolni.

2012. aug. 9. 14:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Minden hétvégén hazamegyek, és kb. 90kmre lakom.
2012. aug. 9. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Heti 10 ezer a durva. Ha nem számítom a koleszt, akkor heti 5 ezerből simán kijöttem, maradt is.
2012. aug. 9. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. 90 km nem olyan sok, így útiköltségre sem kell annyit eltenni.

Nem olyan durva az sajnos... Nekem van olyan csoporttársam aki 250 km-re lakik, egy oda-vissza jegye 4500 forint. Ezért mondtam a 10-et. De mint említettem én kolistól, jegyzetestől, bulistól, ruhástól, mindenestől elvoltam havi 40-ből bőven jól.

2012. aug. 9. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én heti 5000-ből simán kijöttem úgy, hogy hétfőn és kedden kajára nem is kellett költenem, mert azt hoztam otthonról. Pénteken sem, mert akkor már délelőtt jöttem is haza. Tehát maradt a szerda és a csütörtök, akkor valami menüt ettem egy olcsó helyen, esetleg pizza vagy gyros. Ha buliba mentem max. 1500-t költöttem. Fénymásolást meg tudtam oldani ingyen itthon, iskolai dolgokon mit értesz? Ha könyvet kellett vennem, akkor annyival többet hoztam magammal. De még így is volt hogy maradt egy ruhadarabra is pénzem.
2012. aug. 9. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok azt elfelejtettem mondani, hogy az 5000-be nincs benne a hazaút, mert hónap elején inkább vettem távolsági bérletet 11.000 Ft-ért, mivel minden héten hazajártam és így olcsóbban jött ki.
2012. aug. 9. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:

62.500/hó

ebbe minden benne van. Bár én szinte ingyé utazok, mivel félárva vagyok (90%) így 150 ft a hazaút.

2013. aug. 29. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!