Mennyi pénzt szoktatok magatokkal vinni 1 hétre a koleszba?
Kb. ebből mennyi megy el a különböző dolgokra?
Pl. iskolai dolgok, fénymásolás, kaja, szórakozás stb.
Én olyan havi 40-50 ezerrel szoktam számolni, heti lebontásban fogalmam sincs. Ebből elmegy a kolesz, az kapásból 15, én spórolós vagyok, így mindenestől megúszom 40-ből a hónapot és még extrákra is jut olykor, hogy kényeztethessem magam (nutella, milka csoki, stb :D).
Ruhákat is magamnak veszek, így többnyire ez is benne van. Pontosan nem tudok elszámolni neked, mert sokszor pl ha fogy a tusfürdőm, egyéb tisztálkodó szerek, vagy szükségem van valamire, akkor otthon hétvégi bevásárolásoknál általában a szüleim nem bírják ki, hogy ne vegyék meg, így általában ilyenekre nem kell költenem.
Én azt mondom neked, ha viszonylag messze laksz és minden hétvégén hazamész, akkor heti 10 ezerrel lehet számolni.
Első vagyok. 90 km nem olyan sok, így útiköltségre sem kell annyit eltenni.
Nem olyan durva az sajnos... Nekem van olyan csoporttársam aki 250 km-re lakik, egy oda-vissza jegye 4500 forint. Ezért mondtam a 10-et. De mint említettem én kolistól, jegyzetestől, bulistól, ruhástól, mindenestől elvoltam havi 40-ből bőven jól.
62.500/hó
ebbe minden benne van. Bár én szinte ingyé utazok, mivel félárva vagyok (90%) így 150 ft a hazaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!