Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Csepeli...

Mi a véleményetek a Csepeli Kossuth Lajos Kéttannyelvű SZKI-ról?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni hova menjek tovább tanulni..

4.6 - 4.7 -es átlagom van.. de inkább humán típusú vagyok.. a reál tantárgyak kicsit nehezebben mennek (de az is egy olyan erős 3-4 általában)

Melyik sulit válasszam?:S:S

Ami lehetőleg csepeltől nincs annyira nagyon messze..

2009. szept. 11. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha Csepelre akarsz menni, semmiképp ne a Kossuthba menj! A barátnőm odajár, neki sokkal rosszabb volt az átlaga, de még így is színvonalon alulinak tartja. a tanárok nem tudnak tanítani, a diákok teljesen hülyék, felszínesek, szánalmasak...nagyon utálja.

Csepelen van a jedlik, ami nagyon jó volt még pár éve, bár azt nem tudom, hogy ott van e humán. Viszont Erzsébeten nagyon sok jó iskola van. Pl az erzsébeti kossuth, a német kéttannyelvű, szent lászló...most több hirtelen nem jut eszembe. egyébként csepelről nagyon könnyen be tudsz jutni a belvárosba (amit gondolom te is tudsz), és ott már sokkal jobb sulik vannak: Verespálné, Apáczai, Eötvös József...

2009. szept. 12. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a Bókayba járok, humán kéttannyelvű szakra. Csepeltől 40 perc
2010. jan. 1. 22:59
 3/3 anonim válasza:
56%

Szerintem egy nagyon jó iskola. Ha szereted az olyan tanárokat akik meg tudják veled taníttatni az anyagot anélkül hogy halálra unnád magad, akkor ott a helyed. Hogy pontos legyek a tanárok nemhogy szigorúak, hanem pont úgy kezelnek mint egy felnőtt személyt. Folyton röhögtetnek ha látják hogy valami oknál fogva unnád az órát. Tehát én csak ajánlani tudom.

Ja és nem kell hozzá 4.6 -os átlag, hogy bejuss. Elég kevesebb is.

2010. márc. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!