Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek? Bókay...

Mi a véleményetek? Bókay János Humán Kéttannyelvű szki. írjátok a véleményeteket!

Figyelt kérdés

Ide vettek felé.nagyon nagyon örülök,de alig tudok róla valamit.

ötéves nyelvi-informatikai előkésuítő szakon leszek és heti 14 angol,heti 5óra info kilencedikben.

3,9 átlagom volt 8. félévkor...

kérlek mindenki irja le amit tud róla.

2011. ápr. 19. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én 10 éve jártam oda, ami nem ma volt, és nem is a kéttannyelvű részébe, csak a sima gimnáziumba. Éppen ezért inkább a suli "hangulatáról" írnék, semmint a képzésről, amit kapni fogsz.

Másodikban kerültem oda, előtte egy "elit" gimibe jártam, ahol mindenki ugyanolyan zenét hallgatott, ugyanoda járt nyaralni, stb. Ebből a rettenetből kerültem át egy olyan légkörű suliba, ahol a tanárok normálisak, a diákok nem köpnek le, ha nem olvadsz be (persze hülyék mindenütt vannak, de nem mindegy, milyen arányban), és vannak normális közösségi programok, meg százféle ugyanolyan korú ember, a város minden pontjáról. A képzés, amit kaptunk elég volt hozzá, hogy aki akarjon, képes legyen továbbtanulni, és ha nem tudod, mihez kezdj magaddal rögtön az érettségi után, maradhatsz szakmát tanulni (pl. fogászati asszisztens, szociális gondozó, stb.) még két évre. Én ezt tettem. :)

A tempót bírni fogod, és barátokat is biztosan találsz majd. Ez egy korrekt, elfogadó légkörű iskola, ahol eléred majd a céljaidat. :)

2011. ápr. 19. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen..:D

nagyon jó kis válazs volt,köszönöm :))))))))))))))

2011. ápr. 22. 00:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én oda járok. Hát, nem életem legjobb döntése volt, hogy ezt jelöltem meg elsőként, mert klasszisokkal jobb sulikba is felvettek volna. :D

Most voltam kilencedikes, elég laza év. Mondjuk én kéttannyelvűs vagyok, tehát heti 18 angolóra. Nem volt vészes a tempó, lehetett bírni. A tanárok elég változóak. Van néhány eszméletlenül jó arc tanár, van aki bunkó, de jól tanít, na meg az az egynéhány tanerő, akivel kijönni sem lehet, és semmit nem tanulsz tőle. Néha unalmasak az órák, de én nagyrészt ezeket tanultam általánosban. :D

Osztályközösség... Nagyon változó. De azért sikerült néhány jó barátot, meg elég sok havert szereznem. Nem mondom, hogy nincsenek idegesítő emberek, mert vannak, de a legtöbbjük jó arc, meg lehet vele találni a közös hangot.

A programok nem a legváltozatosabbak. Évi 2× színház (persze a lehető legrosszabb helyre vett jegyekkel :D), néha színházlátogatás. Viszont az osztálykirándulás felejthetetlenre sikeredett. ^^

Most így hirtelen ennyi. Ha van kérdésed, kérdezz, megpróbálok válaszolni. :D

És ha gondolod, írj privit. :) eggyel több embert ismerhetsz a suliból, nem lesz mindenki idegen. :D

16/l

2011. jún. 17. 16:34
 4/6 anonim válasza:
Ha tanulni akarsz akkor ne menj oda!!! Az előbbi válaszokat tuti nem diák írta...lehet hogy a reklámja jó ,de az igazság az ,hogy ott a legtöbb tanár tanításra alkalmatlan és a fele sem teljesül annak amit ígérnek a hirdetésben.Tudom nem mostani kérdés de aki esetleg látja az kérdezzen utána pár olyan diáktól aki az elmúlt években oda járt.Sok sikert :)
2015. szept. 2. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! A 3-as válaszoló vagyok, és nem igaz, hogy nem diák írta. Most érettségizem májusban a Bókayban, a pokolba kívánom azt a sulit, egy dolog miatt maradtam, az pedig a nyelvvizsga (az egyetemen jól jön). És mielőtt belekötnél, hogy Bókaysként egyetem? Igen. Önerőből készültem az összes érettségimre, amiket jó eredménnyel tettem le.

Abban viszont igaza van az utolsó válaszolónak, hogy senki ne menjen oda, aki valamit is el akar érni az életben, mivel teljesen önerőből kell megküzdenie érte, az oktatás színvonala 0. Vicc, hogy 2 jó tanárom volt az 5 év alatt, a többi meg a pedagógus megnevezésre is érdemtelen.

2015. szept. 2. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Kösz
2019. jan. 22. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!