Szerintetek felvesznek a szegedi Deákba?
Figyelt kérdés
Angol kéttant jelöltem, 32-t vesznek fel.
A központim 77 lett, a vitt pontom szerintem max (azaz 50), a szóbelinél 5 pontot vesztettem, de még így is 31-en többet kaptak, 5-en meg ugyanannyit, mint én :/
2013. márc. 1. 15:29
12/17 anonim válasza:
Ha pontegyenlőség van, akkor azt is nézik, hogy odajár-e testvéred...(De vannak manapság már olyanok is akik lefizetik a sulit:()
Sok Sikert!:DD Szerintem felvesznek...
13/17 A kérdező kommentje:
Jaj, nem úgy értettem, csak a szóbelinél van pontegyenlőség (összesítve még nem tudom).
Hát, nagyon remélem, hogy felvesznek :)
2013. márc. 2. 15:19
14/17 anonim válasza:
Tuti felvesznek,akik előtted vannak biztos erősebb sulit jelöltek meg elsőnek,tehát kiesnek.Sok sikert!:)
15/17 anonim válasza:
Szerintem felvesznek :) Sok esélyed van. Felvételid jó lett, hozott pontjaid is.
16/17 A kérdező kommentje:
Felvesznek! :)) 10. vagyok az ideiglenes sorrendben :)
2013. márc. 12. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!