Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hány órakor kezdődik a tanítás...

Hány órakor kezdődik a tanítás Piliscsabán a Pázmányon?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
8.30-tól kezdődnek az első órák.
2013. febr. 28. 12:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2013. márc. 1. 19:41
 3/4 anonim válasza:
0%

Ja, kivéve ha kifogsz valami tömbösített baromságot, mint én anno, akkor volt, h fél 8tól már ott szíítunk a toronyba -.-

Hát egyébkéntmeg(!) így is szemétség, mert a vonat óránként jár (ill most busz asszem, mert feltúrták a síneket, nem tom, félé évet halasztottam) az óráknak egészkor van vége, és a busz 50kor jön :3 lá, ilyen rendesek. Ja és az út 1 óra a nyugatiba vonattal (meg most a Árpád hídhoz is) +még onnan ahogy hazajutsz.

Én már elég sokszor a pokol kénköves bugyraiba átkoztam azt aki kitalálta, hogy vágjanak ki egy egyetemet falura, olyan messze ahova már nem lehet csak úgy kényelmesen kijárni, de mégis nem elég messze ahhoz, h megérje kiköltözni. + ugyebár Piliscsabán lényegében nincs az ég világon semmi csak egy db HK meg még pár kocsma.

Összehasonlításként ha szerencsém let volna és felvettek volna a JOBBBBBB ELTE BTK-ra akkor 20-30 perc alatt lazán ottvagyok, BÁRMIKOR INDULOK. Most meg az van, hogy óránként 1 lehetőségem van menni mert annyiszor meg a vonatbusz, és nyugatihoz/árpádhídhoz 45-50 perc az út, de ha mondjuk pocsék a forgalom és 55 perc alatt érek oda akkor megszívtam, ennyi, várhatok 1 órát, utazok 55 percet oda, várok 1 órát, utazok 1 órát, utána várok még fél órát az órára (mert persze nem akkor kezdődnek mikor kiér nagyjából a buszvonat, vagy rá 10 percre, neeeem)

És, ha esetleg van egy lyukas órám, ami ugye 120 perc, mert 1,5 óra egy egyetemi előadás, és 30 perc van 2 között, akkor azt eltölthetek egy kocsmában, ELTE-ről lazán hazamehetnék, vagy járkálhatnék a belvárosba a spanokkal, beülhetnénk kávézni, vagy akármi, 1000x feelingesebb.

Lényegében utálok ide járni.

2013. jún. 16. 20:51
 4/4 anonim válasza:

Még átjelentkezhetsz ;)

Csak nehogy felkerülj te is a listájukra xD

2013. jún. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!