Melyik képzési szintre érdemesebb jelentkezni? Csecsemő-és kisgyermeknevelő szak (alapképzés) vagy Csecsemő-és kisgyermeknevelő felsőoktatási szakképzés?
Egyáltalán érdemes manapság elvégezni ezt a szakot? Mindenképp gyerekekkel szeretnék foglalkozni, de az óvoda pedagógus szak pl. nem nagyon érdekel. Valaki hasonló dilemmákkal küzdő? Mit gondoltok?
22/l
Hogyhogy nem számítják be az OKJ-t? Ha egy, vagy több mint egy éves, akkor be kell számítaniuk, úgy tudom. 288 pont sajnos nem sok helyre elég.
Bocsika csak akkor számolják be ha az szkairányíú OKj és csecsemő-kisgyerekgondozóhoz a kozmetikus nem szakirány oda pl az ápolási asszisztens... de inkább áploló számolbe.
Államilag nem de egy középsuliban második szakmaként OKj elvégezheted a CSecsemő-és kisgyermekgonodzót.
Köszönöm a válaszokat! :) Szerencsére munkaügyi központon keresztül is indul ez a szak, érettségi és alkalmassági kell hozzá. Most jelentkeztem az óvodai dajkára is, holnap tudom meg, mehetek-e. Félek, mert hatszoros túljelentkezés volt, és attól, hogy a felvételin remekeltem, még nem biztos, hogy beválasztanak. Ezért gondolkodom B és C és ... ZS tervekben is.
Köszönöm!!! Már látom, hogy fontos lett volna jobban tanulni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!