Mennyi ideig kell megszerezni a diplomához a nyelvvizsgát államvizsga után?
hogy a nyelvvizsgát mikor kell megszerezni, sztem egyetemektől függ. nálunk (SZIE), én úgy tudom, hogy 3 év. de lehet, hogy máshol másképp van. olvastam már olyat is, fórumokon, meg itt is, hogy akármennyi időd van rá, de én ezt hülyeségnek tartom, biztos, hogy meg van szabva.
ha államvizsgáztál, van diplomaosztó, de a "borítóban" nincs benne a diploma, csak egy papír, hogy már csak a nyelvvizsga hiányzik.
msc-re elvileg csak akkor lehet menni, ha a diplomát megkaptad, vagyis van nyelvvizsgád. de szintén itt olvastam olyat, hogy lehet kérvényezni, hogy felvételizhess msc-re, ha hamarosan sikerül megszerezned a nyelvvizsgát, így tovább tudsz tanulni. - ezt nem tudom, pontosan hogy működik, én nem hallottam ilyenről, csak itt olvastam, akkor csodálkoztam el, hogy létezik ilyen is?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!