Gundel vagy Giorgio Perlasca? Szakács, Cukrász vagy vendéglős?
"Amúgy szerintem ha van kézügyességed és kreatív is vagy akkor cukrásznak menj, de ha nincs akkor mindenképp szakácsnak "
Na ez egy nagy hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szakácsnak ugyanúgy kreatívnak és ügyesnek kell lennie!
Gundelt semmiképpen nem ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akit bővebben érdekel mi történik ott, szívesen megírom privátban.
Én Giorgióba járok és tök jó ez a suli.
Nagyon jól felszerelt a tankonyhája.
Tanulni is kell egy keveset, mert hanem megbuksz.
Ha ügyes vagy és szereted a szakmád mehetsz versenyekre külföldre, és utána könnyű elhelyezkedned.
Igaza van Benczei Tamásnak, tényleg a legjobb suli a Giorgio.
Igazi családias légkör van abban az iskolában. Ott nem a buktatás a lényeg, hanem a tanítás, ellentétben a Gundel iskolával szemben. A tanárok és az igazgatónő is nagyon normális, segítenek.
A Gundelban nincs külsős gyakorlat, csak iskolán belül, kivétel a nyári kötelező.
A Gundel-ba menj a Giorgo nagyon rossz hely!
Menj szakácsnak az sokkal jobb!
A Gundel az sajnos, már nem a régi jó hírnevű iskola.
Érdekes módon, abba az iskolában nem kell a dolgozatot a tanárnak megőrizni, pedig törvény szerint kötelessége lett volna. Így könnyű valakit úgy megbuktatni, hogy a tanár nem tudja bebizonyítani, hogy valójában tudatlan a diák, vagy csak "úgy" bekerültek az e-naplóba az egyesek, miközben a megjegyzésként sem volt semmi beírva.
A Giorgioba, érdekes módon segítik a diákokat, és nem a buktatás a cél. Abban az iskolában, amiből megbuktattak, a Giorgioban, ott 3-4-re végeztem, úgy hogy tanárhoz sem jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!