Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gundel vagy Giorgio Perlasca?...

Gundel vagy Giorgio Perlasca? Szakács, Cukrász vagy vendéglős?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha segítenétek a döntésben. És ha a Giorgio
2009. szept. 10. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem a baratom jar giorgoba, meg nehany lany ismerosom.. a lanyokbol kegyetlen mekkora nemmondom ki mik lettek.. baratom is csak azt mondja hogy meennyire szar az a suli, es engem is le akar beszelni rola. mondjuk en csak biztonsagi iskolanak szeretnem megjelolni ( 8adikos vagyok ) valahova a sor vegere, hogy azert megse egy gyujtoiskolaba menyjek, idegenek koze. sok rosszat hallottam rola, de ettol fuggetlenul nekem szimpatikus iskola. gundelt nemismerem.tudom hogy ezzel nem sokat segitettem, de azert leirtam. bocsanat.
2010. jan. 13. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy szerintem ha van kézügyességed és kreatív is vagy akkor cukrásznak menj, de ha nincs akkor mindenképp szakácsnak "

Na ez egy nagy hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szakácsnak ugyanúgy kreatívnak és ügyesnek kell lennie!

2010. szept. 29. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Gundelt semmiképpen nem ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akit bővebben érdekel mi történik ott, szívesen megírom privátban.

2014. aug. 31. 15:51
 14/17 Benczei Tamás válasza:

Én Giorgióba járok és tök jó ez a suli.

Nagyon jól felszerelt a tankonyhája.

Tanulni is kell egy keveset, mert hanem megbuksz.

Ha ügyes vagy és szereted a szakmád mehetsz versenyekre külföldre, és utána könnyű elhelyezkedned.

2014. dec. 2. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Igaza van Benczei Tamásnak, tényleg a legjobb suli a Giorgio.

Igazi családias légkör van abban az iskolában. Ott nem a buktatás a lényeg, hanem a tanítás, ellentétben a Gundel iskolával szemben. A tanárok és az igazgatónő is nagyon normális, segítenek.

A Gundelban nincs külsős gyakorlat, csak iskolán belül, kivétel a nyári kötelező.

2015. jan. 13. 15:25
 16/17 anonim válasza:

A Gundel-ba menj a Giorgo nagyon rossz hely!

Menj szakácsnak az sokkal jobb!

2015. ápr. 28. 19:04
 17/17 anonim ***** válasza:

A Gundel az sajnos, már nem a régi jó hírnevű iskola.

Érdekes módon, abba az iskolában nem kell a dolgozatot a tanárnak megőrizni, pedig törvény szerint kötelessége lett volna. Így könnyű valakit úgy megbuktatni, hogy a tanár nem tudja bebizonyítani, hogy valójában tudatlan a diák, vagy csak "úgy" bekerültek az e-naplóba az egyesek, miközben a megjegyzésként sem volt semmi beírva.

A Giorgioba, érdekes módon segítik a diákokat, és nem a buktatás a cél. Abban az iskolában, amiből megbuktattak, a Giorgioban, ott 3-4-re végeztem, úgy hogy tanárhoz sem jártam.

2015. máj. 5. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!