Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE környezettan milyen?

ELTE környezettan milyen?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata?
2013. febr. 24. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Extra brutál, 100 emberből állítólag 2-4 végez időben, a többi csúszik vagy kibukik. Közben mindenki, az egész kar rajtuk röhög, a tanárok közül is csak a két "mentoruk" nem nézi le őket, a többi mind.

A kevésbé jelentős tárgyaikból is brutál beugrókat iratnak velük.

Maga a szak érdekes lenne nagyon, és hasznos is, csak túlképzéses, és Magyarországon jelenleg nehéz vele elhelyezkedni.

Az ELTÉ-n jó az oktatás színvonala, az órák egy része érdekes, szerethető. Csak épp meg a túlzott szivatás ezerrel.

Hasonló nevű szakon vagyok, ELTE környtanról jöttek át hozzánk sokan, plusz egyik barátnőm is oda jár.

Onnan az infók.

2013. febr. 25. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon is mindenhol azt olvasom, hogy "mindenki rajtuk röhög." De én ezt nem értem, azt hittem, azért írják ezt, mert annyira könnyű. Ha olyan nehéz, akkor miért rossz, miért nézik le őket?

Merrefelé lehet vele elhelyezkedni?

2013. febr. 25. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Rohadt nehéz.

Mondja barátnőm, hogy leszólják őket, de ha valaki átmegy a szakjukra, rájön, milyen nehéz.

100 emberből 2-4 időben... :/

Lehetetlen vele elhelyezkedni :(

2013. febr. 25. 20:38
 4/5 anonim válasza:
Kozervációbilógia maga a tökély volt számomra. Három félévet hallgattam, mire átengedett a tanár, mivel utálja a környezettudományi hallgatókat.
2013. márc. 25. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Máshol is igaz ez, ahol mérnöki karon tanulja az ember... mivel nem leszel mérnök mert nincs benne a nevében ezért te egy hulladék ember vagy, úgy is kezelnek... ha valamit nem tudsz vizsgán kevésbé elnézőek kivágnak...

Plusz ebbe rengeteg energiát kell befektetni, hogy utána eltudj helyezkedni... minél több gyakorlattal rendelkezel, annál jobban eltudsz helyezkedni... viszont ehhez a későbbiekben muszáj elvégezni egy olyan szakot, ami keresett ( mérnöki vagy valamilyen gtk-s szak), ha azt érzed hogy PHD-ig nem fogsz eljutni

2015. febr. 24. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!