Vidéki jogi karok közül hová érdemes átjelentkezni?
Az "érdemes" egy kis magyarázatra szorul. ELTE ÁJK-n végeztem el már több mint két évet, de nem igazán érdekel a jog, viszont ezt a több mint két évet és az eddig teljesített tárgyaimat nem szeretném csak úgy sutba dobni. Mit gondoltok, melyik vidéki jogi karra jelentkezzek át? Olyan egyetemre mennék, ahol (ELTE-hez képest) viszonylag könnyen meg lehet szerezni a diplomát, és nem kell megszakadni. Nem ügyvédnek készülök, csak egy jogi alapot szeretnék, aztán majd meglátom, mit tudok vele kezdeni. Amik eszembe jutottak, Debrecen, Miskolc, Szeged. Ezek az országnak annak a felén vannak, ahol én is lakok. Pázmány kizárva, esetleg még a Károli.
Más kérdés, hogy egyáltalán átvesznek-e valahová államin. Én most államin vagyok az ELTE-n, de ebben a virágzó oktatási helyzetben már ezt is meg kell becsülni. Nem tudom, lehetséges-e úgy átjelentkezni valahová, hogy közben államin maradok.
Kérem, hogy akik tudtok valamit erről a témáról, vagy már van benne tapasztalatotok, osszátok meg velem, fontos lenne nagyon.
Köszönöm előre is, aki komolyan vesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!