Milyen az orvosi? Mennyire nehéz bekerülni? Vélemények, tapasztalatok? Egyáltalán megéri-e orvosnak tanulni?
Sziasztok! :-)
Eü.-i szakközépbe járok,két év múlva fogok érettségizni. Fontolgatom az orvosit,és szeretnék kérni tőletek információkat. Tervben van egy angol középfokú nyelvvizsga,két emelt szintű érettségi: biológiából és kémiából. Alapjában véve az átlagom 4-es, a főbb tantárgyakból 4-es,5-ös vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha igazán szeretnél orvos lenni, legyél, én is azt jelöltem elsõ 2 helyre. Nyugi, egy orvos itthon is meg tud élni, de ne csak a pénzért válaszd ezt a hivatást. Igen, megéri, ha szeretni is fogod.
18/L
A szomszédom pár éve végzett az orvosin, elég jó eredményekkel, szimpatikus is mellé... De ahhoz képest, hogy hiány van, alig talált munkát. Amire felvették, az nem tetszett neki. Kb 1 év kínlódás után inkább kiment Németországba és azóta vígan éldegél.
Szerintem ha orvosira mész, ne számíts feltétlen arra, hogy meg fogsz belőle élni ebben az országban.
Attól függ, milyen orvosnak mész.
Sztem jó pl. az aneszteziológus, radiológus,
bőrgyógyász. Sebész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!