Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kölcsey Ferenc Gimnázium,...

Kölcsey Ferenc Gimnázium, Budai Középiskola (gimn. ) vagy Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Gimnázium?

Figyelt kérdés

4-es, 5-ös tanuló vagyok, de egy gyenge iskolában. Nagyon szeretnék nyelvet tanulni, főiskolára menni. De, nem szeretnék túl erős erős középiskolát választani. Ebből a három iskolában melyik a legszínvonalasabb, mi a véleményetek a közösségről és mennyit érnék el vele az életben? MELYIKET VÁLASSZAM? Előre is köszönöm a válaszokat :)

14/L

2013. febr. 19. 22:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

a Kőrösi nagyon rossz! gyenge lett, mindenkit felvesznek. 2-es átlaggal és 40pontos központival felvették... színvonal.

Budai Középisklát jelöltem elsőnek :)

és igen, 56 pont lett.

2013. márc. 19. 01:40
 12/17 A kérdező kommentje:

Kőrösi nagyon nem tetszett :(

Mindenhova felvettek, kivéve a Kölcseybe. De nem is baj, úgy is a Budait jelöltem elsőnek :)

Köszönöm a segítséget!:))

2013. máj. 9. 17:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Kölcseyből még mindig semmi, Kőrösibe meg a Budaiba felvettek. De én a Budait választottam :)
2013. júl. 22. 01:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Tudom, régi kérdés, de a Kőrösiben melyik tagozatot jelölted meg? :D Amúgy a Budai a 3 említett közül a legrosszabb, odajárt nővérem, általánosban nem tanult jól, a Budaiban viszont igen. Nem rossz iskola, de nem is jó, a nyelvoktatás elég gyenge ott.
2013. nov. 27. 00:02
 15/17 A kérdező kommentje:

hát, végül budais lettem. és nagyon jó, jó a társaság, a tanárok és nagyon jól tanítanak. nem tudom, lehet, hogy a nővéred hibája, de én idén félévkor megyek középfokú nyelvvizsgázni a budainak köszönhetően és már idén is angolul tanulom a matekot. :) (kéttannyelvű)

mondjuk az igaz, hogy a többi osztály nem valami jó, de a kéttannyelvűsökre teljesen más szabályok vonatkoznak, és mindig ők az iskola kedvencei. de mondjuk nem is csoda, hiszen mindig ők a legnormálisabbak.

Kőrösi meg még mindig nagyon rossz, és alapból ott az angol kéttannyelvűre mentem volna. sok ismerősöm mondta, (oroszról is) hogy nagyon rosszul tanították meg őket a nyelvre. :/

amúgy meg a Kölcseyben nem is tartottak szóbelit :D

2013. dec. 2. 00:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, hogy kéttannyelvűs vagy!:D Úgy más. Amúgy akkor sok sikert. :33 De miért nem tetszett a Kőrösi?:S
2013. dec. 3. 23:15
 17/17 A kérdező kommentje:
igen:D hát, igazából a társaság nem tetszett, hogy mindenkit felvesznek meg ilyenek... pl. és 4.5 voltam, osztálytársam meg 2.4 és mindkettőnket felvettek. pedig neki 10 ponttal rosszabb lett a központija. :S
2013. dec. 30. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!