Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nektek milyen volt 1. napotok...

Nektek milyen volt 1. napotok a középsuliba?

Figyelt kérdés
nemsokára 9.-es leszek és kíváncsi lennék hogy nektek elsőnapotok milyen volt...kérlek leírnátok részletesen ? előre is köszi

2013. febr. 19. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem jó volt, hogy elmentem gólyatáborba, szóval az osztályom 90% át már ismertem, nem kellett idegenek közé bemenni. Nekünk az első nap a megnyitó után volt, 3 osztályfőnöki óra volt megtartva. Kicsit meg voltunk szeppenve, megismerkedtünk a gólyatáborban nem levő osztálytársakkal. Azt se tudtuk mi merre van a suliban, még a wc ket sem, de ha összehaverkodsz már valakivel az elején, akkor semmi para nem lesz!

Aztán az első hét, amikor már rendes tanítás volt, akkor mindenkiből előjött az igazi énje. A nyalis, a leszarom típus, az okos-csendes, segítőkész, stb. Igazából én csak az osztálytársakkal való ismerkedés részére emlékszek. Az első órákon meg ugye bemutatkozás, átbeszéltük h miket fogunk csinálni, ki tanulta ezt már ált. suliban, ilyesmi. Nem kell izgulni:)

2013. febr. 19. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem elég gázos volt. Alapból nem tudtam elmenni a gólyatáborba mert előtte való héten halt meg a nagymamám így ki kellett hagyjam.

Amikor bekerültem a suliba mi évnyitón tudtuk meg hogy ki melyik osztályba kerül, mert nálunk a suliba 2 gimis osztályt és egy szakmai osztályt indítottak és akik a sima gimis részbe mentek azoknak év elején dőlt el hogy kit hova osztanak be. Persze abba a suliba általános iskolából én mentem oda egyedül. Persze pár volt évfolyamtársam is odament de ők szakközépcsoportba mentek.

Nos amikor megtudtam hogy melyik osztályterembe kellett mennem hát ott elég nagy kavarodás volt, sokan nem ismerték egymást, akik meg ismerték ők már bandába rendeződtek és összeültek. Én meg csak leültem egy középső sorba ahol még volt helyem aztán a srác aki a padtársam lett vele haverkodtam össze meg két csajjal akik előttünk ültek.

Igazából első 3 óra volt megtartva abból az első óra az évnyitó után, azzal telt el hogy az osztályfőnök bemutatkozott majd körbevezetett az iskolába, mindent megmutatott, megmutatták azokat a tantermeket ahová a legtöbbet fogunk járni órákra, plusz a szomszéd épületbe is átmentünk ahol a tornaterem meg két sima tanterem volt még pluszba, bár ott csak a tornaterem volt számunkra lényeges mert a többi szaktanterem volt.

Aztán lediktálták a várható órarendünket, amit a következő héten teljesen megváltoztattak valamiért. Utána ki kellett töltenünk egy csomó papírt az adminisztrációs dolgok miatt. Aztán amikor már folytatódtak a napok, ugye jöttek a normál hétköznapok akkor a többi tanárt is megismertük, mindenki bemutatkozott stb... stb... Utána meg jöttek az avatások is amikor a 12. esek odajöttek aztán szívattak minket, kisebb feladatokkal, mikulás napon pedig volt a közös avatás amikor az egész évfolyamunkat egyszerre avattak fel, na az durva volt, de vicces.

Kb ennyi volt a lényeg. Ami tanácsot tudok adni kezdésre hogy légy nyitott mindenre, haverkodj, ismerkedj, aztán sodródj az árral, és ha mázlid van egy olyan társaságba kerülsz ahol nem fognak egész iskola időben szívatni.

2013. febr. 19. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:

ritka sz*r volt az első pár nap, de utána.. imádtam oda járni :D még most is hiányzik, és visszamennék..

2 éve ballagtam, ezalatzt egy okj-t csináltam, most egyetemre jelentkezek

remélem az is ilyen jó lesz

2013. febr. 20. 11:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem gázos..: )))..Igazából hallottam ezeket a gólya heteket, meg hogy 12.-esek szivathatják egy kicsit az újjakat..De igazából nekem most is egy olyan barátnőm van aki nem azok közzé tartozik,akik úgy mond vagányak..bár bevallom én az ellentéte vagyok,úgy mond ha valaki kötekszik elég keményen vissza kapja, szóval velem így kötekedni nem nagyon szoktak szivatni meg főleg nem...Nem hiszem, hogy ez középsuliba megváltozna mert megtudom magam véde...
2013. febr. 21. 07:39
 5/5 A kérdező kommentje:
arra értem hogy úgye írta itt valaki hogy olyan csapatba sodródjak akiket nem fognak majd szivatni a 4 év alatt
2013. febr. 21. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!