Melyik gimnáziumba menjek? /Katt a bővebbi infókhoz! /
Figyelt kérdés
Jó tanuló vagyok,4.6 feletti átlagom van.Nem szeretnék szakközépbe menni,se olyan gimibe,ahol hajszolják a gyerekeket,mint állat,és szintén nem szeretnék kéttannyelvűt.Angolul tanulok,egy sima gimnáziumot szeretnék Budapesten,ha lehet akkor dráma oktatással!
Várom a válaszokat!
2009. szept. 8. 16:42
1/2 anonim válasza:
Egy jó barátnőm a Pesti Barnabás Gimnáziumba járt. Ott ugy tudom sajna már megszünt a gimnáziumi képzés,de meg kérdezheted.6.ker Oktogon közelében.
Mig a másik dráma tagozatos suli Vörösmarty Mihály gimnázium.(8.ker) erősebb gimi,de az egyetemi felvételi listán elsők között van. (Steiner Kristóf is odajárt meg sok egyéb médiaszemély)
2/2 anonim válasza:
A Vörösmarty szerintem is jó! Én is oda megyek:D( mármint ha felvesznek) Sajnos nagyon nehéz bejutni, mivel egy osztályt indítanak 33 fővel:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!