Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szóbeli?! Segítség?

Szóbeli?! Segítség?

Figyelt kérdés
Pénteken szóbelim lesz a Teleki Blanka Gimnáziumban!!! Azt szeretném kérdezni,hogy mire kell számítanom ott? Valaki aki jön pénteken vagy csak vmi infót tud ezekről...kérem ossza meg Velem :)) köszönöm

2013. febr. 19. 17:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Senki??:(
2013. febr. 19. 17:39
 2/4 anonim válasza:
Nem volt vészes tavaly a töri...
2013. febr. 19. 18:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Leírnád h mi volt pontosan:)??
2013. febr. 20. 15:49
 4/4 anonim válasza:

Három negyedórát kellet várni arra, hogy behívjanak. Behívtak köszöntem, köszöntek. Húznom kellet a tételek közül. "Athén és Spárta" nevű tételt húztam. Ezután mondták , hogy üljek le és kaptam egy lapot amin jegyzetelhettem(+ még atlaszt is használhattam volna). Gyorsan teleírtam a lapot. Aztán mondták, hogy menjek ki elmondtam mindent feltettek még egy-két kérdést, azután elmehettem. Bár amíg írtam az enyémet addig végig néztem ahogy két lány végig szenvedi az egészet. Asszem kilencven százalékosat írtam, de végül más tagozatra mentem.

Ez volt pontosan :DD

2013. febr. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!