Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy zajlik általában egy...

Hogy zajlik általában egy angol szóbeli felvételi?

Figyelt kérdés
Elsősorban szívesen fogadnám a személyes tapasztalatokat, nagyon szigorúak a vizsgáztatók? Ha valamire nem tudok válaszolni akkor nem erőltetik? Ha nem tökéletes a kiejtésem azt meg fogják jegyezni? :/ Eléggé izgulok, mert más szóbelik miatt nemigazán készültem erre, amúgy felső tagozatban emlékezetem szerint mindig ötös voltam angolból, félévkor színötös lettem, de kommunikálni annyira nem tudok sajnos. És az is érdekelne ha leírnátok hogy ti milyen feladatokat kaptatok. Köszönöm. :)
2013. febr. 18. 22:23
 1/1 anonim válasza:
Igaz, én utólag íratkoztam át angol tagozatra, szóval velem csak volt egy mélyebb angol beszélgetés úgy kb. minden féle témáról, de az osztálytársaim meséltek pár dolgot. Szóval először vannak az írásbeli feladatok, leginkább nyelvtani dolgok, pl. nekik mondatalkotás volt (simple present>present continuous pl.). Aztán húzni kellett egy topicot amiről beszélni fogsz, erre felkészülhettél úgy 10 percig, de nem kell sokáig beszélni, meg általában a tanárok is belekérdezgetnek. Konkrétan nem azt nézik, hogy mennyire tudsz jól beszélni, hanem, hogy elég jó-e a nyelvtanod, de ha she helyet he-t mondassz azt még elnézik :). Kérdezni meg csak a topicoddal kapcsolatban fognak vagy pl. ilyeneket, hogy milyen suliba jársz, hogy mész el oda, esetleg a napirended, de ezek nagyon könnyűek ha előtte tényleg nekiülsz egy kis időre :)
2013. febr. 19. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!