Milyen a szóbeli felvételi?
Figyelt kérdés
Szóval egy komoly gimnáziumba megyek, Szegeden. A központi felvételim jó lett. Csak arra lennék kiváncsi, hogy a szóbelin mik lesznek? Töriből, és angolból szóbelizek. Mi lesz, kérdeznek tőlem, vagy nekem kell mondanom amit tudok? Nem mindegy azért... Meg van egy papírom amin rajta van, hogy miből kell készülni. És töriből 17 anyag van, őskortól a II. Világháború előtti időkig. Megtanulással még nem is lesz gond, de azért jobb, ha tudom, hogy körülbelül mi lesz :D2013. febr. 12. 22:34
1/1 anonim válasza:
húzni kell majd egyet és majd arról kell beszélned és, ha valamit kihagytál, arra rákérdeznek. Angolból pedig gondolom kérdezgetni fog, de szerintem csak olyat, hogy pl. mit szoktál csinálni, hány órában tanultad az angol, tanulsz-e hangszeren...stb. és arra kell válaszolnod (de persze angolul)
De amúgy ez iskolánként eltérő, hogy hogyan szeretnék, de ha megtanulod, akkor nem lesz gond.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!