Hogyan zajlik a szóbeli felvételi vizsga a Madáchban?
Német nyelvi osztályra szeretnék jelentkezni, meg is néztem a budapesti Madách Imre Gimnázium honlapján a nyelvi minimum követelményeket. És ezekből majd csak szóbeli lesz? Voltak nyelvtani követelmények is, azokat hogyan fogják számon kérni?
Aztán volt olyan is, hogy témakörök, szókincs, és itt különböző pontokba szedve egyes témák, pl. Család, lakóhely, szabadidő... Ezeket hogyan fogják kérni? Húzunk belőle egyet, és arról kell beszélni, vagy lesz egy kötetlen beszélgetés, ahol mindenről beszélni kell?
Ez engem is érdekelne!
Haladóra mész?
Hány pontos lett a felvételid?? : )
Igen, haladó németre szeretnék menni, te is?
66 pontos lett a felvételim, pedig kitűnő vagyok.. Ezt most sajnos nagyon elszúrtam.. És neked hogy sikerült?
Szia, ez a kérdés engem is érdekelne.
66 pontos lett a felvételid és kitűnő vagy? Én is. Hogy jött össze a 66 pont? Nekem:
Magyar 37
Matek: 29
Sok sikert a további felvételihez, vetélytárs:)
Találtunk még 2 pontot a magyarban, amit meg is kaptam, így most:
magyar: 41
matek: 27
Amúgy én az izgulás miatt szúrtam el sajnos a felvételit, pedig szerintem többre lettem volna képes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!