Bsc ér valamit Msc nélkül?
Elég eltérő véleményeket hallottam.
Olyat is, hogy nem jó semmire bsc msc nélkül, meg olyat is, hogy tök felesleges msc, mert nem fognak vele jobb munkát adni, inkább két bsc.
Akkor most mi van?
Végülis bsc főiskolai szintnek felel meg. Miért ne érne semmit? Elég kevés embert vesznek fel msc-re, azért bsc csak jobb, mint egy érettségi.
32 kurzus egy félév alatt?
Az 1 hétre leosztva naponta 6,4.
1 kurzus minimum 2 óra. Vagyis te ~13 órát töltöttél suliban minden nap.
Persze, majd el is hiszem.
HÁt nem fogok neked elküldeni egy index másolatot ha nem haragszol meg ,de igen én általában reggel 8-tól este 8 ig bent voltam. Ja és ha elosztod ,hogy 4 év alatt 320 kreditet kellett teljesítenem akkor,hogy az 40 kredit/ félév, és ha azt is hozzá teszed, hogy a 4 év alatt kizárólag 0, 1, 2, kredites óráim voltak , akkor nem nagy matematikai ügyesség rájönni arra, hogy nagyjából mennyi órám volt, és mennyi időt töltöttem az egyetemen a régi rendszerben. Látod ez a különbség a régi rendszer és a mostani között, szerinted kinek lesz több tudása?
Egyébként most FSZ hallgató vagyok és most is 20 kurzusom van , plusz két 50 órás gyakorlat.
HAli!
Mindkét képzésben is részt vettem(sima fősuli,BsC).
A sima 6 féléves volt a BsC 7, tehát 180 és 210 kreditet kell/ett teljesíteni!
Hogy jobb lett e a képzés vagy rosszabb az legnagyobb mértékben az egyes sulikon múlik!!! Ahol régen is jó képzést adtak, ott ezután is jó lesz!
Azt állítani, hogy a Bsc a felsőfokú szakképzéssel egyenlő, az bődületes baromság.
Az hogy kevés gyakorlatot tartanak, az nem szigorúan a BsC miatt van , hanem a spórolás végett. Az elméleti órákból is egyre kevesebb van. A tanárok is panaszkodnak.
Azonban ez régi folyamat 7-8 éve is így takarékoskodtak az iskolák.
Az iskolák színvonala KIZÁRÓLAG a tanárokon múlik, NEM a BsC-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!