Középiskolában a tornaórákon a tornagyakorlatokat milyen céllal csináltatják?
Figyelt kérdés
Lesz valaha valami hasznom abból, hogy tudok kézenállni, fejenállni, bukfencezni előre, hátra, szekrényt ugrani, kötelet mászni, meg ilyesmiket? Miért jó, ha ezeket meg tudja csinálni az ember, kellenek az életben valamikor?
Vagy csak úgy szórakozásból csináltatják meg őket órákon?
2013. febr. 16. 12:39
1/3 anonim válasza:
Esélyesebb, hogy túléled a világvégét. Nem lesz semmi bajod tőle, én is utáltam de túléltem.
2/3 anonim válasza:
Ezt nem csak a tornaórával kapcsolatban lehetne feltenni :) Mondjuk még mindig jobb, mintha nem lenne tornaóra...
3/3 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik nem értenek semmihez vagy valami felfokozott vágyat éreznek ahhoz, hogy tesi tanárnak menjenek. Na akkor veszik ennek hasznát. :) Egyébként pont belecsúsztam idén a heti 5 tesi órában és igazából nem mozgunk semmivel se többet csak odamegyünk, hogy ne írják be az igazolatlan, de csak egymás idejét vesszük el :')) Ez csak nálunk van így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!