Felvesznek valahova?

Figyelt kérdés
8.-OS vagyok.A tavalyi meg a 6.-as jegyeim nagyon szarok lettek.(2-3-4)Ha most belehúzok idén akkor van esély Veszprémbe a Padányiba hogy felvegyenek?
2009. szept. 6. 10:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy egyáltalán bárhova?
2009. szept. 6. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es tanulókat is felveszik, de csak többnyire szakiskolába. Ha nem akarsz kárpitos vagy futószalagnál munkás lenni, hajts rá, egy többnyire ötös bizonyítvánnyal felvehetnek jobb helyre is, és egy jó érettségivel akár felsőoktatásba is mehetsz
2009. szept. 6. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy van. írd meg jól a központit, akkor szerintem felvesznek egy viszonylag jó suliba. bár nem tudom, hogy középiskolánál hogy számítják a pontokat vagy mit.
2009. szept. 6. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szakközépiskolába, vagy gyenge gimnáziumba felvesznek. Ha idén nagyon jó bizonyítványt csinálsz. Hajrá.
2009. szept. 6. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, plusz jól kell megírni a felvételit. Legtöbb suli csak a 8.-os félévet nézi. Húzz bele.
2009. szept. 6. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)
2009. szept. 6. 11:52
 7/7 anonim válasza:
Én azért átgondolnám ezt a Padányit!!!:S De te tudod.....
2010. máj. 9. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!