Felvesznek így valahova?
Figyelt kérdés
8.-os vagyok 4,5 az átlagom és a fő tárgyakból 4-es 5-ös.Felvesznek így gimibe vagy már nem lesz belőlem senki?2011. jan. 14. 16:26
1/16 anonim válasza:
Felvesznek, nyugi. Tanulj a felvételire.
2/16 anonim válasza:
Húú de túlreagálod -.-
Engem felvettek BP egyik legjobb gimijébe, 3,4es átlaggal.
Na ehhez szólj hozzá -.-
3/16 anonim válasza:
Fel fognak venni nyugii. (:
Sok ember örülne olyan jó tanuló lehetne mint te..
4/16 anonim válasza:
És egyáltalán nem azon múlik, hogy leszel-e valaki, hogy gimibe vagy máshova mész.
Gimi után, szakközép után is ÉRETTSÉGI van. Szakközépből is lehet 5ösre érettségizni, csak tanulni kell - úgy mint a gimibe...
Látszik, hogy milyen kis fiatal vagy még, nem tudsz semmit :S
5/16 anonim válasza:
Felvesznek ne félj:)
Ez nagyon jó eredmény
Látszik, hogy milyen kis fiatal vagy még, nem tudsz semmit :S
miért kell leszólni, mert fiatal?
6/16 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy van hármasom...
2011. jan. 14. 16:32
7/16 anonim válasza:
A sehova nem vesznek fel.Ásd el magad.Jobb is lessz.Le kell nézni a munkásokat mi?
8/16 anonim válasza:
És kit érdekel a 3-as?
4,5 az átlagos kicsikém..
Jááj...
9/16 anonim válasza:
Anyukádnak üzenem, hogy ne aggódjon már annyit! Te meg menj focizni! Fel hát...
10/16 anonim válasza:
4,5-tel még az elitebb gimiket is bőven beírhatod, van esélyed, ha a központidat jól megírod. Bp egyik legjobb gimijébe járok. 8-os kormoban kb. csak 4,3-as átlagom volt (igaz nem is arra a szakra vettek föl, amire elsőként akartam jönni), de a szak már úgysem számít, a lemaradásomat pedig behoztam az elmúlt 3 év alatt, most már erős 4,6 vagyok (bár rem. ez az átlag a gimi végére még jobb lesz :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!