Kövéren felvesznek valahová?
jól látod a helyzeted, tessék nekiállni sportolni és le fogsz fogyni
nem mellesleg, ha lefogysz, javul az önbizalmad és teljesen más kisugárzásod lesz egy interjún is ;)
Hát, második, mi sem vszünk fel túl kövér embereket dolgozni, méghozzá azért, mert szűk a kassza bejárata (még nekem is oldalaznom kell)...
Szóval előfordulhat, hogy emiatt nem vesznek fel valakit, például üzletkötő sem nagyon lesz kövér ember szerintem.
Ha cuki kövér én felvenném, hadd oldalazzon meg préselje magát a kasszák között:D
Van viszont ilyen undorító folyós kövér fajta, azt nem szeretem.
Ha valaki azért nem vesz fel mert kövér vagy ,és ezt tudod is bizonyítani akkor nyugodt szívvel mehetsz a munkaügyi bíróságra,A pert már meg is nyerted.Ugyanis ez már diszkrimináció.
Egyébként nagyon sok helyen dolgoznak kövére emberek,szóval én még nem hallottam olyat hogy valakit a súlya miatt utasítottak volna el.
Hülyeségeket beszélnek itt, olyan nincs hogy valakit a kövérsége miatt nem vesznek fel. Van aki lesz*rja magán hogy hány kiló és tud annyiraegy témát hogy meg is bocsájtják neki.
Olyan van hogy azt nézi az interjúztató hogy mennyire vagy szimpatikus neki. Ha abban a fajta elhízásban szenvedsz, amin látszik hogy a viselőjének is kényelmetlen (depisebb vagy tőle, rosszabb az egészséged, esetleg akaratgyengeséget tükröz) akkor az lehet mínusz pont. Mindenki lehetőleg általában jó kiállású, erős, és megbízható embereket keres, és figyeli a ráutaló jeleket ha valakivel várhatóan több probléma lesz mint amennyit megér nekik. Az elhízás önmagában nem kizáró ok de lehet olyen figyelmeztető jelzés egyes esetekben.
De mondok egy példát, volt a szomszédságunkban egy nő, aki bagy szakértő volt a maga szakmájában és ezért mindent megengedtek neki. Otthonról is dolgozott, és borzalmasan elhízott, a végén mentő vitte el szívroham miatt. De az utolsó pillanatig dolgoztatták és fizették, mert -szükségük- volt rá.
Persze hogy fontos az egészséged a munkáltatódnak, de elsősorban önmaga miatt figyel rá az ember. Ha csak munkát akarsz, ahhoz elég ha csak nagyon tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!