Milyen átlaggal és felvételi pontszámokkal vesznek fel a Kölcseybe vagy a Könyvesbe? (Budapest)
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 18:53
11/15 A kérdező kommentje:
milyen tagozatok vannak a Szent Lászlóban, ha már így szóba került? Van nyelvi része? :DD és milyen pontokkal, átlagga vesznek fel?:D
2013. febr. 8. 19:30
12/15 anonim válasza:
A Szent Laci, az jóó! :D Van nyelvi tagozata, olasz kéttannyelvű, emelt angol, speciális angol és emelt német is. Ezenkívül vannak NYEKes tagozatok is, ahol első évben heti 12 órában tanítják az angolt. Nagyon jó a légkör mindenki szerint, akikét én kérdeztem, nekem a képek és videók alapján az épület is tetszett, tiszta Roxfort. <3 Aztán meg az oktatás sem utolsó a Lászlóban, igencsak komolyan veszik, OKTV-n is eredményesen szerepelnek, a továbbtanulási arány 90% felett van, a nyelvvizsgaarány is nagyon jó... Sorolhatnám még, mi tetszik benne. A könyvtár hangulatos, a közösség jó, van kismillió program: Tojásbuli, Lászlós hét, Lászlós nap, Kampány... Rengeteg minden. Én csak pozitívumot hallottam róla, nem hiába isteníti mindenki... Én is majdnem jelentkeztem oda, csak messze lakom Budapesttől, de aki csak megteheti, nyugodtan menjen oda. (:
13/15 anonim válasza:
Most felvételiztél, vagy 7.-es vagy? :D Mert nálunk már rég le kellett adni a felvételi papírokat, stb. :) Gondolom, nem most akarod beírni a sulikat, vagy tévedek? :DD
14/15 A kérdező kommentje:
7. vagyok, és csak javítani akarok, (mondjuk nem lett rossz a bizizm) és már azért szeretnék egy kis elképzelést hova mehetnék, am köszi a válaszokat, majd megpróbálom
2013. febr. 10. 18:13
15/15 anonim válasza:
4,3mas átlaggal felvettek a Kölcseybe és a könyvesbe is felvettek volna... simán meg lesz az,ha a felvételid 60+!
Ha engem kérdezel akkor a kolcsey jobb. A könyves mindent nyomat,
a kolcsey a nyelveket és az általános eretségi tantárgyakat főleg, de azt nagyon. a döntés joga természetesen a tied, de en kolcseypárti vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!