Megérkeztek a felvételi eredményeim. Szerintetek bekerülhetek a következő iskolákba?
Figyelt kérdés
Matematika:31 pont magyar:36 pont
Aztán az iskolai félévi eredményeim:
matematika5
irodalom:4
nyelvtan:4
történelem:5
német:5
biológia:5
fizika:5
Kémia:5
földrajz:5
rajz:5
Technika:5
testnevelés:5
ének:5
Tehát 4,78-as az átlagom.
Továbbá vannak versenyeredményeim is (Kaán Károly,Herman Ottó) és rengeteg oklevél.
Aztán ha behvnak felvételire azt szerintem közel maximális pontszámmal el tudnám végezni.
És az iskolák:
-Apáczai Csere
-Fazekas mihály
-Szent István
-Szent lászló
-Lövely Klára
-Berzsenyi Dániel
És a Vörösmarti mihály
Ezeknél néhol két szakot is megjelöltem.Mind vagy biológia-kémia,vagy fizika szak.
Van esélyem?
2013. jan. 30. 10:46
2/5 A kérdező kommentje:
A harmadik nevem tényleg Balázs ,de miért?És ki vagy?
2013. jan. 30. 12:58
3/5 anonim válasza:
szerintem az első 4 rizikós:S de függ a szóbelitől is:)
4/5 anonim válasza:
Őszinte leszek... nekem is 67 pontom lett, nem azért mondom... Az Apáczaiba és a Fazekasba elég kevés esélyed van, hogy behívjanak szóbelire. Igaz, idén sokan elrontották, de azért szerintem a 75 pont a minimum ezekbe, vagy a 80. Szent Istvánról semmit nem tudok. Szent Laciba azért még van esélyed, tudok valakit, akit 69 ponttal felvettek olaszra. Bár nem tudom, a többi tagozaton is sikerülhet-e ilyen pontokkal, a szóbelitől is függ, azon sokat javíthatsz. A Berzsenyi is hasonló, mint a Laci. A Leöveybe és Vörösmartyba szerintem biztosan bekerülsz. Remélem, sikerül bekerülnöd az első helyre!! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!