Ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Tehát az a kérdés,hogy jövőre fogok érettségizni. És utána szeretnék tovább menni IT-n belül pontosabban szoftverfejlesztőnek mert igazából mindig is ez a "világ" érdekelt engem. De ugye el kell helyezkedni egy középiskolába ahol érettségi utáni képzés van tehát az okj-s,de ez ügyben viszont bajba vagyok mert iskolákkal sok tapasztalatom nincs. A kérdés. Ti melyik iskolát javasoljátok ahol magas a színvonal és nem laza,illetve ahol kemény oktatás van tehát szigorú viszonylag, és oda figyelnek rendesen az oktatásra,képzésre,stb. Néztem a Petriket arról mintha jókat mondanának, akkor a Computer School Bp-et erről viszont kevésbé jót hallok.. Ti mit ismertek és melyik iskolát javasoljátok? Előre is köszi.
2013. febr. 7. 01:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Idén szeptembertől megszűnnek ezek az OKJ-k és majd csak egyetemeken, főiskolákon fognak felsőfokú szakképzéseket indítani, így nézelődj mostantól.
2013. febr. 7. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!