Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neptunban passzív félév...

Neptunban passzív félév beállítása?

Figyelt kérdés
Hiába csinálnám a második félévet is passzívba tenni nem engedi a rendszer. Azt írja ebben a félévben nem lehetséges. Se pénzem se időm órákat vonatozni fel TO-ba...

2013. febr. 5. 23:48
 1/9 A kérdező kommentje:
ELTE-ről van sző
2013. febr. 5. 23:48
 2/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

Legalább ne kérdezd meg naponta többször, pár órás különbséggel. Etikátlan dolog.

Ha nem sikerül Neptunon, nem fogod megúszni a TO-t. Először próbálj meg telefonálni aztán ha végképp semmi, kénytelen leszel bemenni.

Még pár tipp:

-egyvégtében maximum 2 passzív féléved lehet (ha esetleg ez lenne a harmadik, akkor az a baj)

-nincs bejelentkezési időszak (vagy még el sem kezdődött, vagy már vége van)- ezt egyébként mindenképpen ellenőrizd, mert jó eséllyel már vége van. Nálunk (nem elte) pl. már 2-án vége volt, szóval ha lekésted, sz*pás van.

Más ötletem nincs, de ezt a bejelentkezési időszakot mindenképp ellenőrizd.

2013. febr. 6. 00:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Egy passzív félévem volt eddig. 10-ikéig lehet regisztrálni.
2013. febr. 6. 00:08
 4/9 A kérdező kommentje:
És január óta próbálom megcsinálni, nagyon nem akartam pedig bemenni, telefonon ezt hogy oldják meg?
2013. febr. 6. 00:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, de talán adnak valami ötletet, hogy mit kéne csinálni stb.

Amúgy simán lehet a Neptun hibája a dolog. Nekem is volt vele gondom, sehogy sem akarta elmenteni a bankszámlaszámot, mindig azt írta ki, hogy Hiba történt a mentés során! Aztán bementem a TO-ra, és a hölgynek rögtön elmentette, csak nekem nem akarta :)

Szóval biztos meg tudják oldani, csak sajnos jó eséllyel be kell menni.

Talán lehet, hogy nem adtál be valami kérvényt, igénylést mittudomén mit.

Azt tanácsolom, hívd fel őket holnap, mondd el mi a gond, aztán vagy tudnak telefonban segíteni, vagy mondják, hogy menj be.

Ráadásul, ha jól tudom, az ELTE csak most állt át a Neptunra, szóval gondolom még elég új a dolog és nehézkes, úgyhogy lehet, ezért van a hiba.

Mondjuk, ha messze laksz, dolgozol, megértem, hogy nem akarsz bemenni, de sajnos szerintem kénytelen leszel. Azért szurkolok, hogy megoldódjon a gond!

2013. febr. 6. 00:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért talán nem törne le a kezed, ha betelfonálnál a TO-ra, ahol megnéznék, mi lehet a probléma. Másrészt, ha január óta pőróbálod, akkor feltételezem voltál az egyetemen vizsgaiőszakban, miért nem kérdezted meg akkor? nem kellett volna pluszban vonatozni.

Másrészt a regisztrációs hét nem egy hét szünet, hanem pont az afunkciója, hogy a regisztrációval, tárgyfelvétellel kapcsolatos dolgokat el lehessen intézni. Az már a te felelősséged, ha magasról teszel az egészre.

Egy tipp: van lejárt, be nem fizetett tartozásod, ami miatt nem enged a rendszer regisztrálni.

2013. febr. 6. 08:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Nincs semmiféle tartozásom az biztos. Előző félévet is halasztottam úgyhogy az egyetem közelébe nem voltam mostanában.
2013. febr. 6. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
De ez nem magyarázat arra, hogy miért nem emeled fel a telefont és kérdezed meg? Olyan nehéz lenne?
2013. febr. 6. 11:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem hívom? Egyszer sem írtam ezt. Muszáj bunkózni?
2013. febr. 6. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!