Mennyi az esélyem a budapesti József Attila Gimnáziumba? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Na szóval...eddig mindig kitünő voltam az általánosban.soha nem volt négyesem évvégen,még most 8.félévkor is sikerült...a baj az hogy,hogy 68 pontos lett a felvételim.:(( nagyon bánt és rettegek!ha valaki tudna segiteni nekem irjon!a szóbeli is érdekelne....köszi :)2013. febr. 5. 19:43
22/30 A kérdező kommentje:
Engem szerda 13:00!!!:)félek basszus áááh
2013. febr. 22. 21:42
24/30 anonim válasza:
A hozott pontokat hogyan számítják? mondjuk 4.4 átlagnál azt jelenti hogy 44 pont? Amugy nekem is 68 pontos lett a felvételim és remélem felvesznek :)
25/30 A kérdező kommentje:
Túúúl vagyok a szóbeliiiin!!!istenem de féltem de nem is volt vészes!!!:) hurrá!remélem felvesznek...
2013. febr. 27. 23:03
26/30 anonim válasza:
nagyon jól sikerült a szóbeli:)) szerintem bent vagyok:D tök jó fejek voltak a tanárok :DD ;D
27/30 A kérdező kommentje:
Felvettek!valakit még innen????
2013. ápr. 20. 12:54
28/30 anonim válasza:
Engem! franciára :DD téged hova?:)
29/30 A kérdező kommentje:
Spanyol!!akkor 1 osztály?
2013. ápr. 20. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!