Mennyi az esélyem a budapesti József Attila Gimnáziumba? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Na szóval...eddig mindig kitünő voltam az általánosban.soha nem volt négyesem évvégen,még most 8.félévkor is sikerült...a baj az hogy,hogy 68 pontos lett a felvételim.:(( nagyon bánt és rettegek!ha valaki tudna segiteni nekem irjon!a szóbeli is érdekelne....köszi :)2013. febr. 5. 19:43
1/30 anonim válasza:
Biztos hogy felvesznek! :) csak legyen jó szóbelid aztán sima ügyed van.
2/30 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!!!:) remélem nem ott fogok elvérezni!
2013. febr. 6. 17:07
3/30 anonim válasza:
Szia! Én is oda szeretnék menni. /franciára/ Amikor bementünk megnézni a kijavított dolgozatokat, egy odajáró csaj /aki nem mellesleg szóbeliztető lesz/ azt mondta az én 70 központis pontomra, és a 44 hozott pontomra, hogy lazán bent vagyok.:D ami eddig 114 pontot jelent, míg neked akkor 118 pontod van.:) nyugiiii, sikerülni foog:) te melyik tagozatra szeretnél menni?:]
4/30 A kérdező kommentje:
Szia :) jelentkeztem a spanyol nyekesre,angol kezdő,àlltalános :) de a spanyolra szeretnék menni
2013. febr. 11. 17:15
5/30 anonim válasza:
Akkor lehet, osztálytársak leszünk.:) Sok sikert a szóbelihez!
6/30 A kérdező kommentje:
Neked is!!:)) tök jó lenne..:D
2013. febr. 13. 22:46
7/30 A kérdező kommentje:
Fogsz menni gólyatáborba?:o amugy most esett le hogy a spanyolosok és franciások egy osztályt alkotnak...jéé :D
2013. febr. 13. 22:47
8/30 anonim válasza:
Ha lesz, akkor mindenképpen!:D úúúgyvárom már ezt az egészet *.*
9/30 anonim válasza:
akkor lehet hogy én is az osztálytársatok leszek!! *.* Én is spanyol nyekes szeretnék lenni 116 pontom van de ezen kívül még a humánt is megjelöltem ;) :D szurkolok nektek is
10/30 anonim válasza:
uu*o* akkor már egész sokan vagyunk, akik a francia-spanyol NYEK-be szeretnénk menni:) olyan jó osztály lenne, ha mindegyikőnket felvennék! hajrá nekediiis:D majd megírjátok, mikorra hívtak be titeket szóbelizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!