Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet 2 órát (45-45 perc)...

Lehet 2 órát (45-45 perc) egybe megtartani, szünet nélkül?

Figyelt kérdés
Van egy tanár, aki doktor, meg nagyképű valami gazdag ember, akit melessleg mindenki utál, de azt mondja, kevés az ideje, és egyben tartja meg a 2 óránkat, ami egymás után jönne. Tehát 45-45 percet egybe Szünet nélkül. Azt monta, mindenki kibír enyit szünet, evés ivás nélkül. Megteheti? Nincs valami szabály, hogy max 45 perc lehet szünettel? Azt mondja, utána lesz egy kicsit hoszabb szünetünk... de nem hinném, mert ha jön akövetkező óra, biztos beküldenek.
2009. szept. 3. 16:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is ezt csinálják, de a tanár megkérdezi,hogy akarjuk-e. Az osztály egyik fele igen,a másik (kicsivel kevesebb,köztük én is) meg nem. Sajnos egybe szoktuk tartani,utálom!!Főleg mikor találkozóm van valakivel szünetbe,aki nem osztálytársam,nahát az k*rvajó.Mondjuk nekünk megengedi,hogy olyankor együnk-igyunk legalább.Ésakkor a második órából marad 20perc aztán jön a rendes szünet. Így 35perces,de addig a 20percig nincs senki sehol,így unalmas néha.
2009. szept. 6. 19:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem amikor gimis voltam,volt tanár aki nem tartotta egybe,illetve volt,hogy megbeszéltük azzal a tanárral,hogy lenne jobb,akivel éppen dupla óránk volt!

oh a régi szép idők :)

2009. szept. 6. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Majd egyetemen úgyis 1,5 óra lesz "egy óra"

(előző)

2009. szept. 6. 20:20
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
igen ,lehet a gimibe gyakran volt így a vége felé és mi kértük.:)szerintem sokkal jobb ,mintha lenne szünet ,mert hamarabb végeztek:)
2009. szept. 6. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekünk 4 órát is szoktak egybe tartani. Az eléghúzós.
2009. szept. 8. 02:09
 16/16 anonim ***** válasza:
elvileg nem lehet 10 perc szünet minimum kell 45 perc után. de nem fogja senki ellenőrizni és ha a tanár azt mondja h nyald ki a seggét akkor ki kell nyalni ilyen a rendszer
2010. nov. 14. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!