Lehet 2 órát (45-45 perc) egybe megtartani, szünet nélkül?
lehet
én gimis vagyok és sokszor mi kérjük
NEM!!!
A tanulóknak joguk van az óraközi szünetekhez, ezt nem veheti el tőlük a tanár! Nem csak arról van szó, hogy "ki lehet bírni evés, ivás nélkül", hanem szellemileg szükséges 45 percenként pihenni!
Fizikailag is szükséges 45 percenként mozogni, hogy utána megint 45 percig egy helyben ülve koncentrálni tudjatok.
Tegyetek panaszt az osztályfőnöknél, diáktanácsnál, stb.
Az, hogy "doktor", már bocsánat, de attól még lehet valaki oltári hülye, azt is lesz@rni, hogy gazdag, a pénzét kenje a hajára. :-P
Házirendet olvassátok el gondosan, szerintem abban is benne van!
Nekem szerdánként utolsó 3 angol órám egybe tartják...
Szörnyű!
Az iskolai tanórák 45 percesek, nem véletlenül. Ez nem egyetem!!! Ha mindenkinek megfelelne, akkor lehetne egyben is tartani, de ha a diákoknak nem, akkor a tanárnak - gondolom, valami külső előadó és máshova siet, különben mi értelme lenne -nincs joga ehhez. Irány az osztályfőnök, igazgató, ne hagyjátok magatokat! A normális agymunkához szükséges pihenőidőhöz jogotok van. A házirendben benne van a csengetési rend, az nemcsak a diákra vonatkozik.
Tanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!