Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Karinthy Frigyes Kéttannyelv...

A Karinthy Frigyes Kéttannyelvű Gimnázium és a Csepeli Kossuth Lajos Kéttannyelvű Gimnázium és SZKI iskolákról miket tudtok? Jó iskolák?

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok és szeretném megtudni, hogy mennyire erős és jó iskolák ezek? Vagy melyik iskola az itt Bp.-n ami Kéttannyelvű és erősebb iskola?
2009. szept. 2. 21:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hát végül a csepeli kossuth, károlyi mihály,jedlik ányos
2010. febr. 4. 21:00
 12/15 anonim válasza:
Amúgy szerintem aki előttem néhánnyal válaszolt(a Kossuth-ba jár) nem ugyan arról a Kossuth-ról beszélt amire Te gondolsz, mivel én az erzsébeti Kossuth-ba járok és pontról pontra megegyezik a leírásxD
2010. febr. 4. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:

a 82%-os az erzébeti Kossuthról beszélt.. xD /oda járok/

a beszédhibás a Kartaly /jófej/ az énektanár a Medgyes /monoton és őrült/ és a Művtöris meg Novák. /hatalmas forma de hatalmas ego is/:D xD a csepeli nem a legjobb hely de sok rosszat nem hallani róla.

2010. jún. 19. 10:09
 14/15 anonim válasza:

Na én is azért mondom:D

Én is odajárok:P

2010. jún. 27. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó Melyik osztályba jársz? :)
2010. aug. 14. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!