Ha BME Gépészmérnök BSc-t végeztem, akkor a végzettségem most egyetemi vagy föiskolai?
tudok rendesen fogalmazni, ha akarok.
szakdogámba érdekes modon senki se kötött bele, azt mondták rá nagyon szépen meg van csinálva, a szépet itt a tartalomra és a kivitelezésre is értették.
Kedves kérdező! Még mindig nem tudjuk, mi a problémád. Feltettél egy kérdést, ami szerinted baromság, de azért mi válaszoltunk rá.
Jól gondolom, hogy rendkívül büszke vagy a diplomádra, és valaki eligazított, hogy az pont olyan "főiskolai" diploma, mint bármelyik másik egyetemen szerzett? Ha ezzel elégedetlen vagy, jelentkezz Msc-s képzésre. Azt kell mondjam, hogy dícséretes dolog a BME-n diplomát szerezni, de nem te vagy az első, és nem is az utolsó.
Hogy a francba adhattak neked diplomát, te értelmi csökkent??? minimum 3,5 évig jártál Bsc képzésre, és nem tudod, hogy mi az??? :D Komolyan mondom röhögnöm kell... bezzeg, ha egy Fsz-es kérdezné tőled ugyanezt, hogy ő akkor most egyetemi végzettséggel rendelkezik -e te is tiszta hülyének néznéd... pont ezért van külön Bsc, meg Msc... nem az iskola neve szabja meg a te végzettségi szinted! Amúgy meg nem tudom, hogy mit szidod a főiskolákat, általában sokkal szigorúbb a követelményrendszer... és képzeld heti 3-nál több óra a katalógusos, és minden tárgy épülős, sok helyen még most is érvényben van az, hogy ha 1 tárgyad nem sikerül, legyen az bármelyik, akkor az plusz 1 év, nincsenek keresztféléves játszadozások stb...
itt nem azt kell nézni, hogy hol végeztél, hanem, hogy mit. Ahhoz meg semmi közöd, ha valaki szart se érő diplomát szerez, majd zavarja őt a mekibe, nem a te gondod... Én eddig úgy voltam vele, hogy tisztelet azoknak, akik mérnöki diplomát szereznek, de már látom, hogy ahhoz sem kell semmi ész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!