Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME, jármű és közlekedésmérnök...

BME, jármű és közlekedésmérnöki karra készül valaki?

Figyelt kérdés
Ha tervezed, hogy ide mész, miből teszel emelt szintűt?:) Szerintetek van jövő ebben a 'munkában'? Milyen alapszakot pályáztok meg? (légi, vízi, sz.g.jármű)?
2013. jan. 27. 10:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Olyan 80% megvan...:) remélem több lett egy kicsivel. Neked?:)
2013. máj. 7. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát én picit benéztem :S, ilyeneket, h az egyenletesnél nevezőben 3-x volt én meg x-3-al számoltam, az utolsónál a valószínűséges se ment, a futóversenyes kétszer annyi lett, mint a megoldás, a másodfokú függvénynél, meg nem figyeltem és az értékkészlet/értelmezési tartományt felcseréltem :(

Olyan 75-80 lesz nem vagyok rá büszke, de nem tükrözi szerintem a valós tudásomat (12 éven át szinte csak ötösök), mert a hibáim nagy része a figyelmetlenségen múlt /meg azon hogy nagyon ideges voltam, h minden ezen múlik/. (kivéve a dobókockásnál a valószínűség, azt tényleg nem tudtam, most se értem :D)

2013. máj. 8. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!