Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME, jármű és közlekedésmérnök...

BME, jármű és közlekedésmérnöki karra készül valaki?

Figyelt kérdés
Ha tervezed, hogy ide mész, miből teszel emelt szintűt?:) Szerintetek van jövő ebben a 'munkában'? Milyen alapszakot pályáztok meg? (légi, vízi, sz.g.jármű)?
2013. jan. 27. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én ide készülök! Angolból lesz emelt szintűm és légi szakirányt
2013. febr. 2. 18:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Woow, szupeer!:D Én is a légi szakirányt pályázom meg.:) Remélem ősztől találkozunk ott.:D Én amúgy bioszból emeltezek, kicsit messze áll ettől az iránytól, de azért elfogadják!:D
2013. febr. 3. 10:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyébként te hány pontra számítassz, mennyi a reális, amit szerinted össze tudsz gyűjteni?
2013. febr. 4. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
A biosz érettségivel azon felül, hogy elfogadják és felvesznek (nagyon alacsony a pont) semmi másra nem mész a karon. Matekot nyomassátok (de azt nagyon) a fizikát és/vagy a számítástechnikát. Könnyű kihullani, de ha jó alapokkal érkezik az ember és elhivatott, akkor megcsinálható. :)
2013. márc. 27. 03:06
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát nekem sajnos nem lesznek jó alapjaim...

:(

De azért feladni sem szeretném.

2013. márc. 27. 15:16
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is oda megyek, járműre, és kémiából (fizika fakt nem indult nálunk, nincs annyi pénzünk magántanárra, hogy az emelt szinthez szükséges mennyiségű órát tudtam volna venni).

Szerintem az egyik legbiztosabb terület, hiszen közlekedni mindig is fognak az emberek és szeretnék ezt minél biztonságosabban, gyorsabban, gazdaságosabban, kényelmesebben kivitelezni. Na meg ott van a sok motorsport, oda is kellenek a mérnökök. Tehát mindig is szükség lesz ebben kategóriában szakemberekre.

És autó :))

2013. ápr. 12. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja és a matek alapom az nagyon jó :) Az info is az lesz szeptemberig, a fizikától félek egy kicsit, mert az elég középszintű :S
2013. ápr. 12. 21:52
 8/12 A kérdező kommentje:
hát nekem nyáron nagyon bele kell húznom a matekkal, mert néha még egy-egy középszintű feladatba is belehibázok..:/ Kombinatorika még mindig nem megy. xDD Remélem azért felvesznek. :)
2013. ápr. 13. 08:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kb. decemberig baromira nem ilyen pályára készültem. Rájöttünk a tanárommal, hogy emelt kémia nem fog menni, és így az orvosit passzoltam. Ha tudom, nem bioszt veszek fel faktnak, hanem fizikát és matekot..
2013. ápr. 13. 08:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a matek?
2013. máj. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!