ELTE-BTK Anglisztika szakosok?
Kell nyelvvizsga a diploma megszerzéséhez? Már elbizonytalanodtam, mert a Pázmányon anglisztikához nem kell semmilyen nyelvvizsga, mert a diploma majd magába foglalja azt is.
Illetve az is érdekelne, hogy milyen az épület belülről? Sajnos lemaradtam a nyílt napról, a PPK-n voltam, ahhoz hasonlít vagy szebb?
Istenem miért van ennyi hülye a világon???
Ez nem neked szólt kedves kérdező hanem annak, aki azt írta, hogy igen is kell nyelvvizsga.
NEM KELL NYELVVIZSGA felvételihez sem, mert elég az emelt angol érettségi SZÁZALÉKTÓL FÜGGETLENÜL. A diplomához úgy szint NEM KELL NYELVVIZSGA, szóval ne bizonytalanodj el úgy van ahogy a Pázmányról hallottad, mert ez mindenhol így van :) (szintén anglisztika szakos vagyok)
Kedves anglisztikasok!
Tudnatok segiteni? Mikor vannak nagy letszamu oraitok a golyavarban?
Minornak szeretnem jovore felvenni, felsofoku-kozeli nyelvtudasom van. (szept.-ben voltam a minortajekoztaton, tudom a felteteleket)
Szeretnek benezni par orara, kivancsisagbol, hogy biztos legyek benne, hogy menni fog, es erteni fogok mindent.
En a golyavaros orakra gondoltam, ott biztos nem zavarnek senkit.
Elore is koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!