Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE-BTK Anglisztika szakosok?

ELTE-BTK Anglisztika szakosok?

Figyelt kérdés

Kell nyelvvizsga a diploma megszerzéséhez? Már elbizonytalanodtam, mert a Pázmányon anglisztikához nem kell semmilyen nyelvvizsga, mert a diploma majd magába foglalja azt is.

Illetve az is érdekelne, hogy milyen az épület belülről? Sajnos lemaradtam a nyílt napról, a PPK-n voltam, ahhoz hasonlít vagy szebb?

2013. jan. 26. 13:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Eleve a bekerüléshez kell, hogy legyen középfokúd, mert kötelező az emelt angol érettségi, ami 60%-től közép B2 nyelvvizsgának számít. De aki nem tud letenni egy közép nyelvvizsgát, az nem is bírná, nem minden tanárt érdekli, hogy megérti-e mindenki vagy nem.

Sztem hangulatos hely, angol a legjobb loületben van.

2013. jan. 26. 15:20
 2/13 A kérdező kommentje:
A felsőfokú nyelvvizsgára gondoltam. Emelet érettségim már van angolból, azt viszem, de nem rakom le külön a felsőfokút, ha az nem kell a diplomához. Szóval kell?
2013. jan. 26. 16:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Emelt alap és azt hiszem mellé kell még egy tárgyból emeltezni, ezeknek a tantárgyaknak a listáját a felvi.hu-n megnézheted. Amúgy az épület maga szerintem remek, jó helyen van, a legközpontibb helyen Budapesten, könnyen megközelíthető, bár némelyik komplexumon látszik az idő vasfoga, amúgy szerintem ez teszi vonzóbbá. :)
2013. jan. 26. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Ja, februárban lesz még egy nyílt nap, ha lemaradtál volna, nézd a btk.elte.hu-t :)
2013. jan. 26. 20:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Jujj tényleg lesz? De jó :D Kívülről láttam már az épületet úgy nem rossz, de akkor jó, ha be is tudok majd még menni :)
2013. jan. 27. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, mert a januárin nagyon sokan voltak és nem fértek be egy csomóan a Gólyavárba se.
2013. jan. 27. 14:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet már tudni hányadikán lesz? Én még mindig csak a januárit látom... :/
2013. jan. 27. 15:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem még, csak ennyit írtak a honlapon is, hogy februárra terveznek még egyet... De biztos ki fogják írni, nézegesd sűrűn :D
2013. jan. 27. 18:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszi szépen!! :D
2013. jan. 27. 18:20
 10/13 anonim ***** válasza:
A idegennyelv-szakok kivételek a nyelvvizsgás dolog alól. A legtöbbeknek valószínűleg van fevételikor is, akinek nincs, annak nem kell, ha elvégzi.
2013. febr. 2. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!