Felfognak így venni a Karinthy Frigyes kéttannyelvű gimnáziumba?
Figyelt kérdés
összesen 66 pontos lett a felvételim..nagyon elrontottam a matek 34 a magyar 32. még van így esélyem a Karinthy magyar-angol kéttannyelvűre vagy a magyar-német kéttannyelvűre?:/ a hozott pontjaim 50..2013. jan. 25. 18:53
11/14 A kérdező kommentje:
Ma szóbeliztem és úgy érzem elég jól ment, de nem szeretném elbízni magam! A tanárok nagyon rendesek voltak, segítettek is:) Kb 570 tanuló jelentkezett és be is hívtak mindenkit szóbelire, de volt aki el se ment, mert pl előttem is lettek volna 3an de nem jöttek el..Összesen 131 gyereket vesznek fel, remélem megvan az esélyem! :/ És ugye az is bennevan, hogy nem mindenki jelölte elsőnek a karinthyt...
2013. márc. 2. 18:46
14/14 anonim válasza:
Tudom, hogy egy ev utan kerdezem, de felvettek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!