Mi a véleményed az egri Eszterházy Károly Főiskola oktatási színvonaláról, diákéletéről?
Egy informatikus ismerősömnek jól megy a szekér, igaz ő is a BME-re vagy az Eltére akart menni, de csak ide lett elég pontja.
Akik alapból ide mentek azok 2-es 3-as érettségivel indultak neki.
Pár ismerősöm más, erősebb sulikból való kiesés után ment ide, a humán szakokkal viszont nem mentek semmire, a többség munkanélküli, valaki fodrász lett és hasonlók. A hülyeségeknek, mint az intézményi kommunikátor szerintem nem lehet valami magas színvonala, de egyes szakok már egyetemi szinten mennek - monjuk egy nem keresett Eltés diplomával se lehet sokat kezdeni.
A diákélet szerintem pezseg, sose jártam oda de ez EKF-es ismerőseim mindig mentek valami buliba, a kolikban is van élet.
Első kommentelő: az hogy a gyökér osztálytársaid pont az ekf-re járnak az nem feltétlen minősíti a sulit, a keretszám fix, ha kevés a jelentkező akkor kevés a ponthatár is (lásd a legutóbbi felvételi eljárást). Az eltére és hasonlókra is bekerülnek "demoralizált, kretén, degenerált" emberek csak lehet kicsit jobb tanulmányi átlaggal, aztán mindkét helyről kihullik aki nem odavaló.
Az eredeti kérdésre:
Az EKF-TTK igen erős képzést ad szerintem, persze ez is emberfüggő, aki 4-5 év alatt kettesekkel átvergődik a tárgyakon annak nem sokat fog érni a diplomája, de a képzés akkoris színvonalas. A BTK-ról már kevésbé tudok nyilatkozni, főleg jókat mondani róla, tény hogy az ilyen intézményi kommunikátoroknak nem sok jövője van...
A tanárképzési rész szintén erős szerintem.
Diákélet: sok kometi rendezvény van, fősulis bulik, eFeN (főiskolás napok), a kolik közül a sasban a legnagyobb a diákélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!