Mit jelöljek "mentősuli"-ként?
Figyelt kérdés
4,7 lett félévkor az átlagom (biosz, föci, tesi, matek, kémia) a központi felvételimet elég rossznak érzem, a legprimitívabb feladatott elrontottam a nagy izgalmamban... Megjelölöm a Tömörkényt Szegeden 1 és 3. helyen(nem épp vagyok szegedi, vagy környéki) ill. a Szent-Györgyit Kecskeméten 2. és 4. helyen... elég humán beállítottságú vagyok szerintetek milyen "gyengébb" iskolát kellene megjelölnöm?2013. jan. 23. 17:24
1/1 anonim válasza:
Én ugyanilyen átlaggal 3-at jelöltem és abból pont az első 2 helyre vettek volna fel(1.gimnázium, 2.érettségit is adó szakma) , a 3. pedig a leggyengébb, sima szakma volt, de oda olyan túljelentkezés volt,(vagy mert csak 3.-nak jelöltem meg) hogy odaa már pnt nem vettek volna fel.
Szerintem nincs értelme gyengébbet, vagy ennyire sokadikat megjelölni, de ha mindenképp, talán valami olyan szakmát, ami érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!