Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki tudná megsaccolni, mennyi...

Ki tudná megsaccolni, mennyi lesz a ponthatár az ELTE-n gyógypedagógia szakon? Levelezőn?

Figyelt kérdés

2013. jan. 23. 08:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

:D

Igen, fizetős levelezőre jelentkezek (oda tuti felvesznek) mert nincs sok pontom, mivel a magyar-angolt számítja, angolból meg k.o. vagyok :( hiába lett a magyar érettségim 5-ös, ha az angol kettes... Na szóval valószínűsítem hogy levelezőre felvesznek, onnan pedig első dolgom lesz kérelmezni, hogy nappalin hagy folytathassam. :) És te mit csinálsz ha nem vesznek fel oda ahova írtad?

2013. márc. 7. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Ertem hat az biztosan osszejon :)

Nekem bonyolult mert en mar tavaly felveteliztem csak mashova es nemjott ossze. :/ am nekem annyi h angolbol 5osom van magxarbol meg 4esem es van ket kozepszintu nyelvvizsgam :)de ahogy elnezem meg azis keves lesz..:/ ha nemsikerul okj + alberlet+ melo! :)

2013. márc. 7. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:

ajajajjj hát én már szeptember óta második Okj-met csinálom azóta keresek munkát napi 4órában és semmi! Az egyik meglévő állítólag keresett szakmámmal se találok munkát tapasztalat hiánya miatt :( Pedig nekem is olyan nagy terveim voltak ezzel(okj+munka+ albi) :( és azt tapasztaltam, hogy diploma nélkül sehol sem vesznek komolyan. :( Az okj-mel is csak akkor lenne esélyem melót találni ha feltudnék mutatni mellé egy diplomát... Elég elkeserítő helyzet, de én 3. szakmát már tuti nem fogok tanulni, kidobott pénz és szinte használhatatlan tudás, hacsak nem a szakmába születtél valami révén. :/ De azért sok sikert kívánok neked, a felvételihez is meg ha esetleg nem jönne össze:)

Egyébként én gyógypedagógusként lovasterapeuta szeretnék lenni. :)

2013. márc. 7. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!