Meg lehet szüntetni egy osztályt?
Figyelt kérdés
Középiskolába járok immáron 4. éve, de mostanra nagyon megfogyatkozott az osztály létszám. Idén lesz érettségi, de van egy +5. év amikor a szakmát lehet letenni. Szakmára kb. 7-8 ember fog maradni. Én négy évig idejártam, tanultam a szakmát stb. most lehetséges az, h. az 5. évet nem indítják el "kevés létszám"-ra hivatkozva? Vagy mindenképp el fog indulni?2009. aug. 31. 09:56
1/5 anonim válasza:
arra az 5. évfolyamra általába más osztályokból ill. más sulikból is jelentkezhetnek szóal az nem számít h osztályozokból hányan akarnak menni rajtuk kívül még vannak
2/5 anonim válasza:
Ha megszüntetni meg is szüntetik, azt biztos, hogy biztosítani fogják, hogy tovább tanulhass.
3/5 anonim válasza:
szerintem meg lehet.:S
én már hallottam olyan egyetemi szakról, amit 2 év után szüntettek meg ilyen indokkal.:S
4/5 anonim válasza:
A mi iskolánkba elment pár tanár nyugdíjba. Mivel létszámstop van nem vehetünk fel másik tanárt helyettük. Ezért nem tudunk egy szakot elindítani. Tanuló lenne...
Szóval bármennyire szomorú ebben az országban bármit lehet... :(
5/5 anonim válasza:
nem szüntetik meg.
a mis ulinkban a mostani 5.esek összesen 6an vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!