Most kezdem az egyetemet Szegeden. Ha van nyelvvizsgám, akkor fel kell vennem a "szabadon válaszható" nyelvórát?
Figyelt kérdés
Amik szabadon választhatóak azokat első félévben kell felvennem? köszönöm.2009. aug. 30. 16:08
1/5 anonim válasza:
ha nincs nyelvvizsgád,akkor se kötelező felvenni nyelvkurzust.a lényeg ha a végén legyen egy nyelvvizsgád a diploma mellé,az h.arra te hogy készülsz.nem érdekli a sulit..
tehát nem kötelező!!!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ha nincs nyelvvizsgád akkor sem kell felvenned nyelvórát. Szabadon választható, tehát te döntöd el, hogy felveszed-e vagy sem :). Vannak kötelezeően választható tárgyak (sztem nem minden szakon) ott pedig mondjuk 10 tárgyból kettőt kell választanod, amit szeretnél tanulni.
Szóval nincs ilyen szabály, hogy első évben bmit is kell teljesítened, még a kötelező órákat se, ha ebben a félévben főleg dolgoznál, akkor kevesebb órát veszel fel.
Remélem tudtam segíteni.
üdv
3/5 anonim válasza:
Így van ,ahogy az előttem szóló írta! A szabadon választható tantárgyaknak pont az alényegük, hogy köztük szabadon válogathtsz, a lényeg, hogy az előírt mennyiség meglegyen belőle. Mondjuk nekem is volt már nyelvvizsgám, mégis felvettem egy szinten tartó órát. Ártani, nem ártott és nem került plussz pénzbe. na meg csak aláírásra ment.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok: és még annyit: öleld meg Szegedet helyettem ☺ a legszebb 5 évemet töltöttem ott
5/5 anonim válasza:
amúgy megkérdezhetem milyen szakra mész?
1.vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!