Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik debreceni iskolát...

Melyik debreceni iskolát válasszam: Csokonai, Ady, Fazekas vagy Diószegi?

Figyelt kérdés
Igazából először az Ady volt szimpi de már sokat olvastam, hogy erőltetett ez a jó közösség... a Csokonaiba pedig biztos megbuknék vmiből. :D Fazekasról, Diószegiről nem sokat tudok... Segítsetek! Köszi előre is.
2009. aug. 30. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló!

Ha ennyire rossz volt a Csokonai, miért nem váltottál már az első év után? Jobban jártál volna...eszedbe se jutott?

2011. márc. 24. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:

A mai világban mindenki úgy gondolkodik, hogy ha valami nehéz, vagy nem jó akkor hagyjuk a fenébe... én nem így voltam vele, na meg persze a szüleim se, hogy csak úgy fogjam magam és 15 évesen otthagyjam az iskolát. Küzdöttem, harcoltam. Egy dolgot nagyon jól megtanultunk a Csokonaiban, mégpedig azt, hogy megedződtünk az idők folyamán, és már nem akaszt ki minket, ha vizsgákra napokig tanulni kell, hisz 4 évig mást se csináltunk.

Szeretném ha más nem járna úgy mint mi. Vagy csak tudnák, hogy milyen is valójában a Csokonai.

2011. ápr. 1. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a Fazekasba járok, matekon nálunk senki nem szokott tanulni, kipihentek és egy dolgozatra sem kell olyan sokat tanulnunk mert olyan képességű gyerekek járnak ide akik megjegyzik az órán (a tanítás nagyszerű, sokat várnak, de sokat is adnak) vagy 10 perc alatt. Az egyik osztálytársam benne volt a magyar olimpiai matekcsapatban , egy másik pedig a válogatón nem került be az infóba. Viszont ha nincs jó logikád vagy nem vagy nagyon beseggelős akkor nem lesz sok esélyed egy jó szakra bekerülni, de mindenképp próbáld meg!
2012. júl. 8. 01:44
 14/14 anonim válasza:
A Csokonaiban csak elsőben buktatnak inkább, akkor is, azért, hogy motiváljanak egy kicsit. Nálunk idén félévkor 19 tantárgyi bukás volt, úgy, hogy adtak vagy 15-20 2f-t is.
2012. aug. 1. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!