Elsős hallgató vagyok egy egyetemen, és érdekelne hogy a következő félévek tantárgyait hol tudnám megnézni? Hol tudnám emgnézni mik lesznek? Esetleg ETR-ben valahol?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 09:33
1/4 anonim válasza:
Mintatervben meg lehet nézni. Az egyetem honlapján nincs olyan? Vagy az ETR-ben valahol, azt nem tudom hol, nálunk nem olyan van.
2/4 anonim válasza:
Nekünk van külön Tanterv menüpont, illetve kell lennie egy szakleírásnak is valahol. Mindkettőben meg tudod nézni az egész képzésed tantervét, és az órákat, mi mire épül, stb.
3/4 anonim válasza:
etr 3.5-ben: felül Képzés -> Szakok, képzések -> lent Dinamikus tanterv. majd felül állitsd át mintatervre.
4/4 A kérdező kommentje:
Megvan :) ETR-ben: Tanulmányok-Képzési adatok-Szakok áttekintése fül és végül katt rá a Tanterv-re és ott leírja összeset! :)
2013. jan. 17. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!