Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A gimnáziumokban mi alapján...

A gimnáziumokban mi alapján döntik el, hogy ki mennyi ösztöndíjat kaphat?

Figyelt kérdés

Most leszek negyedikes, most először sikerült 4,7 fölé teljesítenem, ez azt jelenti, hogy kapok majd ösztöndíjat. A kérdésem, hogy ez mi alapján dől el, ki mennyit kap?

Elsőben pár osztálytársam elvileg 1000 ft ösztöndíjat kapott egy hónapban.... Most is ennyre számítsak, vagy lehet azért kicsit magasabb?

2009. aug. 29. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
gimnáziumban ösztöndíj? olyanról még nem hallottam
2009. aug. 29. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk (az ősidőkben voltam középiskolás: 1984-88) volt ilyen, de csak azok kaptak, akik valamilyen céggel tanulmányi szerződést kötöttek. Lehet, hogy ez valami iskolai sajátosság? Hová jársz?
2009. aug. 29. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
Én sem hallottam még középiskolai ösztöndíjról. Szakmunkásban, szakiskolában szokott lenni olyan, hogy fizet a gyakorlati munkahely, de ezen sokat variáltak az utóbbi 10 évben, van aki semmit nem kap, más meg igen.
2009. aug. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!