Diplomaosztó hogyan zajlik? Milyen ruhában kell menni? Milyen ajándékot szokás adni és mikor kell odaadni?
Anyának most lesz (Február 8) a diplomaosztója. Angol-pedagógia mester tanár lesz. 2,5 évet tanult nagyon szorgalmasan így igazán megérdemel valami ajándékot. Én 14 vagyok (lány), ő 41 éves.
- Milyen ruhába menjek? (nincs semmilyen ünneplőm, szóval most kéne venni)
- Milyen ajándékot szokás ilyenkor venni?
Az átadás után hazamennénk és a mama csinál egy vacsorát. Apa nem gondolkozik semmilyen ajándékban,mert nálunk anya a "pénztáros". Én is az iskolába kapott büfés pénzemet gyűjtögetem (5000Ft). A mamáék sem vesznek neki semmit szerintem (sajnos ilyen család vagyunk). Megkérdezni nem tudom anyát,mert úgyis azt mondja,hogy ne költsem rá a pénzt.
sajnos nincsenek normális ruháim. Minden olyan hülyén áll rajtam. Falun lakok és amikor egyszer eljutunk a Cosmosba,akkor van kb. fél órám,hogy gyorsan válogassak magamnak ruhákat,de már 10 perc múlva kérdezgeti anya,hogy nem megyünk? Meg természetesen a legolcsóbbat vegyük meg! Úgyhogy se szoknyám, se fölsőm, még magassarkúm sincs, de még harisnyám sincs! Iskolai ünnepélyekre matrózblúzunk van,de azt is kinőttem :/
sajnos anya olyan,hogy nem örül semminek, főleg nem ilyen plüssöknek, meg sajnos nincs is felén ilyen bolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!