Melyik iskolába menjek Egerbe?
az átlagom 3-4
most megyek majd 9.-be,de én csak jövőre akarok Egerben tanulni.
Melyik gimnázium/középiskola lenne nekem a megfelelő?
Az Eszterházy Károly gyakorló-ban milyen átlaggal vesznek fel diákokat?
Köszönöm a válaszokat
15/L
Szia.
Én az Eszterházy-ba járok most leszek végzős.
A te átlagod ebbe a suliba tökéletes, 100% hogy felvesznek.
Mikor én ide kerültem az enyém se volt jobb, mégis az első megjelölt helyre felvettek:) Egy kicsit egyébként bonyolult a suli, mert sok a gyakorló tanár és néha zavaró tud ez lenni, de meg lehet szokni:) Jó iskola egyébként én szeretem:) Remélem tudtam segíteni:)
Ha Egerbe mész az Eventusba semmi képpen ne menj!Oda mindenkit felvesznek egyébként, de meg se forduljon a fejedben!Nagyon rossz, a látszat ellenére nem tanítanak semmit, csak a beetetés van.Én is ott tanultam 13-14.évfolyamon, szóval tapasztalat, mindenki megbánta, aki odament, és az emberek fele átment utánna a Gyakorlóba
Sok sikert:)
22l
az a baj,hogy nem ismerem az ottani iskolákat,csak az Eszterházy-t :S
de köszönöm szépen a válaszokat;)
Valaki meg tudná nekem mondani,hgy: mennyi a kollégium(pénz)?
mettől-meddig van szabad kimenő? Milyenek a szobák?! és ilyen kérdésk az Eszterházyról:)
köszönööm!
Jó az Eszterházy én is ott tanulok.
Szóval ha arra kerülne a sor szivesen körbevezetlek :)
Én most 11-be járok német tagozaton. Te milyen tagozatra szeretnél jönni?
És még azért is ajánlom mert ha nem szakmát v műszakit akarsz tanulni akkor ez a suli sok mindenben felülmúlja a többit.
A koliról meg... Nos az Eszterházynak sajnos/szerencsére nincs saját kollégiuma, de ha ezt a lehetőséget szeretnéd, van lehetőséged a többi suli kollégiumából válogatni. De tényleg, oda mész ahhol neked szimpibb. Nekem is van 5 kolis osztálytársam és 3koliból járnak be.
Ha kiváncsi vagy még valamire írj nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!