Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik iskolába menjek Egerbe?

Melyik iskolába menjek Egerbe?

Figyelt kérdés

az átlagom 3-4

most megyek majd 9.-be,de én csak jövőre akarok Egerben tanulni.

Melyik gimnázium/középiskola lenne nekem a megfelelő?

Az Eszterházy Károly gyakorló-ban milyen átlaggal vesznek fel diákokat?

Köszönöm a válaszokat

15/L

2009. aug. 29. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én az Eszterházy-ba járok most leszek végzős.

A te átlagod ebbe a suliba tökéletes, 100% hogy felvesznek.

Mikor én ide kerültem az enyém se volt jobb, mégis az első megjelölt helyre felvettek:) Egy kicsit egyébként bonyolult a suli, mert sok a gyakorló tanár és néha zavaró tud ez lenni, de meg lehet szokni:) Jó iskola egyébként én szeretem:) Remélem tudtam segíteni:)

2009. aug. 29. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha Egerbe mész az Eventusba semmi képpen ne menj!Oda mindenkit felvesznek egyébként, de meg se forduljon a fejedben!Nagyon rossz, a látszat ellenére nem tanítanak semmit, csak a beetetés van.Én is ott tanultam 13-14.évfolyamon, szóval tapasztalat, mindenki megbánta, aki odament, és az emberek fele átment utánna a Gyakorlóba

Sok sikert:)

22l

2009. aug. 29. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Sancta. Én ott végeztem.
2009. aug. 29. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Közg/Neumann! :D
2009. aug. 29. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:

az a baj,hogy nem ismerem az ottani iskolákat,csak az Eszterházy-t :S

de köszönöm szépen a válaszokat;)

2009. aug. 29. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Valaki meg tudná nekem mondani,hgy: mennyi a kollégium(pénz)?

mettől-meddig van szabad kimenő? Milyenek a szobák?! és ilyen kérdésk az Eszterházyról:)

köszönööm!

2009. szept. 11. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó az Eszterházy én is ott tanulok.

Szóval ha arra kerülne a sor szivesen körbevezetlek :)

Én most 11-be járok német tagozaton. Te milyen tagozatra szeretnél jönni?

És még azért is ajánlom mert ha nem szakmát v műszakit akarsz tanulni akkor ez a suli sok mindenben felülmúlja a többit.

A koliról meg... Nos az Eszterházynak sajnos/szerencsére nincs saját kollégiuma, de ha ezt a lehetőséget szeretnéd, van lehetőséged a többi suli kollégiumából válogatni. De tényleg, oda mész ahhol neked szimpibb. Nekem is van 5 kolis osztálytársam és 3koliból járnak be.

Ha kiváncsi vagy még valamire írj nyugodtan. :)

2009. okt. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!