Hogy döntsek? Menjek át másik iskolába?
Most ránk jövő tanévben leszek 10-es. 10-re szeretnék átmenni egy gimnáziumba. Most egy szakközépbe járok elektrotechnika szakra. Az átlagom 4 felett volt félévkor és év végén is (sőt év végén jobb volt mint félévkor). Azért szeretnék átmenni mert egyáltalán nem érzem jónak ezt a szakot, nem érdekel, úgy érzem rosszul választottam. És amúgy sem ezen a szakon szeretnék továbbmenni felnőttként :S. Van esélyem átmenni egy gimibe? Hogy folyik ennek a menete? Mit gondoltok?
Nem buktam semmiből.
Szerintem ilyen átlaggal én nem ugrálnék, max ha kitünő akarsz lenni.Mert ha megvan az érettségi akkor bármelyik suliba tudsz továbbtanulni.
Amúgy mi érdekel?
Nyugodj meg, egy gimiben ugyanolyan tirpák parasztok vannak. Ez nem kivédhető.
Én örülök, h szakközépbe jártam, mert nem kellett minden hülyeségből tanulni (pl nekünk nem volt kémia, biosz, föci, egyéb marhaságok) volt helyette közgáz. A gimiben szenved az ember csak... az érettségi mindenütt ugyanolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!